Οσάκα: “Η Σερίνα είναι ό,τι πιο σπουδαίο έχει υπάρξει στο τένις” (vid)

Λίγο πριν από την πρεμιέρα της στο US Open η δύο φορές κάτοχος του τίτλου, Ναόμι Οσάκα μίλησε για τη Σερίνα Γουίλιαμς η οποία θα αγωνιστεί για τελευταία φορά στο Grand Slam της Νέας Υόρκης. 

Η Γιαπωνέζα, η οποία αρνήθηκε το 24ο Major στη Σερίνα στον επεισοδιακό τελικό του US Open το 2018, είπε ότι ξέσπασε σε κλάματα με τη σκέψη

της απόσυρσης της Αμερικανίδας από το επαγγελματικό τένις, πριν καν το ανακοινώσει η ίδια! 

“Νομίζω ότι η κληρονομία που αφήνει είναι τόσο μεγάλη που δεν μπορείς καν να την περιγράψεις με λόγια”, είπε η Οσάκα

“Άλλαξε το άθλημα σε μεγάλο βαθμό. Έμαθε το άθλημα σε ανθρώπους που δεν είχαν ακούσει ποτέ για τένις. Νομίζω ότι κι εγώ είμαι προϊόν αυτού. Δεν θα ήμουν εδώ χωρίς τη Σερίνα, τη Βίνους. Της είμαι ευγνώμων.”

“Ειλικρινά πιστεύω ότι είναι μια μεγάλη δύναμη για το άθλημα. Δεν έχω πρόθεση να μειώσω όλα όσα έχουν κάνει ο Φέντερερ ή ο Ναδάλ. Απλώς πιστεύω ότι είναι ό,τι πιο σημαντικό έχει υπάρξει ποτέ στο άθλημα.”

Η Οσάκα μίλησε και για τη στιγμή που παρακολουθούσε στο Τορόντο τη Σερίνα στο 1ο γύρο του Canadian Open όπου ξέσπασε σε κλάματα. 

“Ήταν πραγματικά περίεργο. Είδα τον πρώτο της αγώνα στο Τορόντο πριν το ανακοινώσει. Για κάποιο λόγο άρχισα να κλαίω γιατί το αισθάνθηκα. Ένιωσα σαν να ετοιμαζόταν για το τελευταίο swing στις ΗΠΑ. Την επόμενη ημέρα το ανακοίνωσε.”

Naomi Osaka on the legacy of Serena Williams and her reaction to her idol’s announcement. pic.twitter.com/AcyjbmQCbT

— Tanya (@TanyaNozomi) August 28, 2022

Η Οσάκα θα ξεκινήσει την Τρίτη (30/8) τις υποχρεώσεις της στο φετινό US Open με αντίπαλο την Αμερικανίδα Ντανιέλ Κόλινς

The post Οσάκα: “Η Σερίνα είναι ό,τι πιο σπουδαίο έχει υπάρξει στο τένις” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα