Οσάκα: “Δεν είμαι ανίκητη, ούτε Θεά”

Η υπερασπίστρια του τίτλου στη Μελβούρνη, Ναόμι Οσάκα, γνώρισε την ήττα από την εντυπωσιακή Αμάντα Ανισίμοβα στον 3ο γύρο του Australian Open σε ένα εκπληκτικό ματς που τα είχε όλα. 

Μετά τον αγώνα, η Γιαπωνέζα εξήγησε πως δεν περιμένει να κερδίσει όλα τα ματς που παίζει και εμφανίστηκε ικανοποιημένη από την συνολική εμφάνισή της. 

“Ναι, μπορώ να πω ότι διασκέδασα στον αγώνα σίγουρα. Νομίζω ότι πάλεψα για κάθε πόντο”, είπε το πρώην Νο1 του κόσμου. 

“Δεν μπορώ να είμαι

λυπημένη για την ήττα. Δεν είμαι Θεά. Δεν μπορώ να κερδίζω κάθε αγώνα.

Οπότε, πρέπει απλώς να το λάβω υπόψη μου και να ξέρω ότι θα ήταν ωραίο να κερδίσω το τουρνουά, αλλά αυτό είναι πραγματικά κάτι ξεχωριστό και δεν μπορώ να σκεφτώ τον εαυτό μου να προσπαθώ να κερδίζω Grand Slam στην αρχή της χρονιάς κάθε φορά”, δήλωσε η Οσάκα

“Νιώθω ότι ήμουν πιο ώριμη σε αυτό το ματς. Στον τελευταίο αγώνα που έπαιξα στη Νέα Υόρκη (ήττα από την Φερνάντεζ στον 3ο γύρο), νομίζω ότι είχα μια εντελώς διαφορετική συμπεριφορά, οπότε είμαι πολύ χαρούμενη. Βέβαια έχασα, αλλά είμαι ευχαριστημένη με το πώς πήγε”, τόνισε. 

Η ήττα αυτή της Οσάκα θα της στοιχίσει πολύ στην κατάταξη, καθώς η Γιαπωνέζα θα χάσει τουλάχιστον 70 θέσεις την Δευτέρα 31/1, πέφτοντας στο Νο84(!) του κόσμου. 

AO MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

Δανάη Μασκαλέρη 

The post Οσάκα: “Δεν είμαι ανίκητη, ούτε Θεά” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα