Οσάκα: “Αισθάνομαι πολύ άσχημα”

13:42 1/4/2021 - Πηγή: Tennis24

Η Ναόμι Οσάκα κέρδισε μόλις τέσσερα γκέιμς από τη Μαρία Σάκκαρη στο μεταξύ τους προημιτελικό το βράδυ της Τετάρτης και έμεινε πρόωρα εκτός Miami Open.

Στις δηλώσεις της αμέσως μετά την ήττα της από την Ελληνίδα τενίστρια, το Νο2 του κόσμου, μίλησε για τα συναισθήματα που την πλημμυρίζουν κάθε φορά που φεύγει ηττημένη από το court.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Αισθάνομαι, ότι ακόμη κι αν δεν παίζω καλά, πρέπει να βρίσκω τρόπους για να κερδίζω. Προσπαθώ να το κάνω κάθε φορά που βρίσκομαι πίσω στο σκορ και δεν παίζω

έτσι όπως θέλω.

Ευτυχώς, δεν χάνω τόσο εύκολα πολλές φορές. Τέτοιες εμφανίσεις μου δεν είναι πολλές, αλλά όποτε συμβαίνουν, νομίζω ότι μαθαίνω από τα λάθη μου.

Η πορεία μου φέτος στο Μαϊάμι είναι η καλύτερη που έχω κάνει στην καριέρα μου, οπότε αυτό είναι κάτι για το οποίο πρέπει να χαίρομαι από το φετινό τουρνουά.

Έχασα την ευκαιρία να επανέλθω στο Νο1, αλλά την τελευταία φορά που βρισκόμουν στην κορυφή προσπαθούσα να μην βλέπω τα rankings. Ίσως, χωρίς να θέλω, το Νο1 μου προσθέτει πίεση.

Ελπίζω την επόμενη φορά που θα βρεθώ στο Νο1, να καταφέρω να αποβάλλω την πίεσή του από πάνω μου.

Αισθάνομαι πολύ άσχημα κάθε φορά που χάνω αγώνα. Περισσότερο για την προσπάθεια της ομάδας μου, όμως οι άνθρωποι που έχω δίπλα μου είναι πολύ υποστηρικτικοί. Η χωμάτινη σεζόν θα είναι πολύ συναρπαστική και ανυπομονώ να ξεκινήσει”.

MIAMI OPEN WOMEN’S DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Οσάκα: “Αισθάνομαι πολύ άσχημα” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα