Ολοένα και καλύτερος! – VIDEO

Για ένα σετ δυσκολεύτηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς στον αγώνα του κόντρα στον Αντριάν Μαναρινό στο Queen’s αλλά ξεπέρασε το εμπόδιο και του έμπειρου Γάλλου και προκρίθηκε στα ημιτελικά της ιστορικής διοργάνωσης!

Σκορπίζει χαμόγελα ο Νόλε!

Ο αγώνας του κόντρα στον επικίνδυνο στα γρήγορα courts, Αντριάν Μαναρινό, δεν ξεκίνησε καλά, ωστόσο, ο Σέρβος με μία αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο μισό του πρώτου σετ και σε όλο το δεύτερο, επέβαλε πλήρως το ρυθμό του για να επικρατήσει με 7-5,

6-1 και να προκριθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Αυτή ήταν μάλιστα η νίκη υπ’αριθμόν 800 στην ασύλληπτη καριέρα του Σέρβου αθλητή τον οποίο ελπίζουμε να συνεχίσουμε να βλέπουμε για καιρό ακόμα σε κορυφαίο επίπεδο.

Και πάλι, απέδωσε πολύ καλό τένις ο κάτοχος τριών τίτλων στο Wimbledon με μεγάλη ακρίβεια στα χτυπήματά του, εξαιρετικό βάθος, καλές επιστροφές και καλοζυγισμένα σερβίς.

Του πήρε λίγο χρόνο να συνηθίσει την πολύ flat on the rise μπάλα που έχει ο Μαναρινό, όμως μόλις εξουδετέρωσε αυτό το στοιχείο, άρχισε να “χτίζει” πολύ όμορφα τους πόντους και να αντέχει περισσότερο στα αρκετά μεγάλα σε διάρκεια ράλι που είδαμε.

Ανέτρεψε το 2-4 του πρώτου σετ και έκτοτε έχασε μόλις δύο games συνολικά σε κρεσέντο ποιοτικού τένις στο χορτάρι που τον έστειλε στα ημιτελικά με αντίπαλο τον Ζερεμί Σαρντί που απέκλεισε τον Φράνσις Τιάφο.

Ακάθεκτος και ο Νικ Κύργιος, απέκλεισε με δύο tie breaks τον υπερασπιστή Φελισιάνο Λόπεζ και κάνει μέχρι στιγμής την καλύτερη δυνατή προετοιμασία πριν το Wimbledon στο οποίο φαίνεται ικανός να φτάσει ψηλά.

Μεγάλο τεστ θα έχει στον ημιτελικό γύρο κόντρα στον Μάριν Τσίλτς που απέκλεισε ελεγχόμενα τον Σαμ Κουέρι με 7-6(3), 6-2 και συνεχίζει το κρεσέντο σταθερών εμφανίσεων που έχει όλη τη χρονιά.

Παρασκευή, 22/6: Προημιτελικοί Queens
Djokovic (Serbia) beat Mannarino (France) 7-5 6-1
Cilic (Croatia) beat Querrey (USA) 7-6(3) 6-2
Kyrgios (Australia) beat Lopez (Spain) 7-6(5) 7-6(3)
Chardy (France) beai Tiafoe (USA) 6-4 6-4

QUEEN’S SINGLES DRAW | OOP (-1h) | TV

Κώστας Αϊτάκης

The post Ολοένα και καλύτερος! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα