“Οι φήμες για ιατρική εξαίρεση του Τζόκοβιτς είναι άδικες”

Ο πρώην διευθυντής του Australian Open, Πολ ΜακΝαμι ισχυρίστηκε ότι οι φήμες που θέλουν τον Νόβακ Τζόκοβτις να έχει υποβάλει αίτηση για ιατρική εξαίρεση, από το πρώτο Grand Slam της σεζόν, δεν έχουν καμία υπόσταση και ουσία. 

Η συμμετοχή του 20 φορές κατόχου Grand Slam στο Australian Open,

παραμένει αμφίβολη λόγω της άρνησής του να αποκαλύψει την κατάσταση του εμβολιασμού του για την covid-19.

Νωρίτερα μέσα στο μήνα ο νυν διευθυντής του τουρνουά, Κρεγκ Τάιλι ανακοίνωσε ότι αν οι παίκτες επιθυμούν να αγωνιστούν θα πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένοι. 

Ο Νο1 του κόσμου έχει δηλωθεί στη λίστα της Σερβίας για το ATP Cup, αλλά και στη λίστα συμμετοχών του Australian Open στην προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου στο “Happy Slam” και της διεκδίκησης του 10ου τίτλου στο τουρνουά, αλλά και σε αυτή του ιστορικού 21ου Major

Ως εκ τούτου οι φήμες ότι ο Τζόκοβιτς έχει υποβάλει αίτηση για ιατρική εξαίρεση διαψεύστηκαν κατηγορηματικά από το Tennis Australia, με τον Τάιλι να τονίζει ότι “η λίστα συμμετοχών δεν είναι δεσμευτική για κανέναν.”

"There's absolutely no substance that (Novak Djokovic) has applied for a medical exemption, it's a complete fantasy."@PaulFMcNamee has spoken out in defence of the world number one ahead of the Australian Open. pic.twitter.com/o1nNmQVCkv

— Sportsday (@SportsdayRadio) December 15, 2021

Από την πλευρά του ο ΜακΝαμι, εκτιμά ότι αυτές οι φήμες είναι απλά “φαντασιώσεις” και ότι όλη η ιστορία που έχει δημιουργηθεί είναι άδικη προς το πρόσωπο του Τζόκοβιτς.

“Το ότι έχει κάνει αίτηση για ιατρική εξαίρεση είναι μια μεγάλη φαντασίωση. Ακόμα κι αν είχε κανείς δεν θα το μάθαινε. Ούτε καν οι δημοσιογράφοι δεν θα μπορούσαν να το επιβεβαιώσουν.”

“Ναι, πιθανότατα κάποιος να κάνει αίτηση και να είναι ένας από αυτούς. Αλλά για μένα δεν υπάρχει καμία ουσία να κάνει αίτηση. Για ποιο λόγο; Εννοώ είναι ο πιο υγιής άνθρωπος στον κόσμο. Όλο αυτή η ιστορία που έχει δημιουργηθεί γύρω του είναι για μένα άδικη. Είναι το θύμα σε όλη αυτή την κατάσταση.”

Το ATP Cup θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 1-9 Ιανουαρίου, ενώ το Australian Open θα ξεκινήσει στις 17 Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθεί στις 30 του ίδιου μήνα. 

Θάνος Σταθόπουλος 

The post “Οι φήμες για ιατρική εξαίρεση του Τζόκοβιτς είναι άδικες” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα