Ο τυφώνας Άιντα επισκέφθηκε τη Νέα Υόρκη (vids)

09:54 2/9/2021 - Πηγή: Tennis24

Ακυρώσεις και μεταφορές αγώνων είχαμε το βράδυ της Τετάρτης στο US Open καθώς ο Τυφώνας Άιντα συνεχίζει να πλήττει την Αμερική, έστω και εξασθενημένος στα ανατολικά.

Η αναμέτρηση του Ντιέγκο Σβάρτσμαν με τον Κέβιν Άντερσον διακόπηκε και συνεχίστηκε αρκετή ώρα αργότερα στο πιο προστατευμένο Arthur Ashe αφού το Louis Armstrong που επίσης διαθέτει οροφή, δεν μπόρεσε να κρατήσει μακριά τη βροχή.

Τελικά, ο Αργεντίνος κατάφερε να ξεπεράσει όλες τις

δυσκολίες και επιβλήθηκε 7-6(4), 6-3, 6-3 του Νοτιοαφρικανού, εξασφαλίζοντας την παρουσία του στον 3ο γύρο του US Open.

Let’s check in with the US Open #whatisnewyork pic.twitter.com/0hYAbfTEOx

— WhatIsNewYork (@whatisny) September 2, 2021

Ο βραδινός αγώνας των γυναικών Κέρμπερ-Καλίνινα, μεταφέρθηκε στο πρόγραμμα της Πέμπτης.

Η αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Αντριάν Μαναρινό, δεν επηρεάστηκε καθόλου με τους φιλάθλους να κάθονται ασφαλείς στο Arthur Ashe Stadium, την ίδια ώρα που η βροχή έπεφτε ασταμάτητα και με μανία στην οροφή του γηπέδου.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, ξεπέρασε στα 4 σετ το εμπόδιο του αριστερόχειρα Γάλλου και στον 3ο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Κάρλος Αλκαράθ.

Λίγες ώρες νωρίτερα, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία των ΗΠΑ, είχε προειδοποιήσει για την κακοκαιρία στην περιοχή και αρκετές εγκαταστάσεις στο National Tennis Center πλημμύρισαν.

Crazy scenes inside Armstrong with rain falling on the fans even though the roof is closed #USOpen pic.twitter.com/bxF6IYgDmG

— Craig Shapiro (@Shaptennispod) September 2, 2021

US OPEN MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S SINGLES DRAW l OOP (-7h)

The post Ο τυφώνας Άιντα επισκέφθηκε τη Νέα Υόρκη (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα