“Ο Στέφανος μου θυμίζει τον Φέντερερ στα νιάτα του”

O Μάρκος Παγδατής μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Στέφανο Τσιτσιπά από τον οποίον περιμένει πολλά το 2020

Θεωρείται ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα στον κόσμο. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει ήδη δώσει τα διαπιστευτήριά του και πλέον όλοι περιμένουν το επόμενο μεγάλο βήμα του Έλληνα τενίστα και τη διάκριση σε ένα Grand Slam τουρνουά.

Ένας από αυτούς είναι και ο Μάρκος Παγδατής ο οποίος, μιλώντας στο Sky Sports, έπλεξε το εγκώμιο του 21χρονου πρωταθλητή

μας.

“Είναι ένα σπουδαίο παιδί. Είναι απίστευτος ο τρόπος με τον οποίον χειρίστηκε τα πράγματα το 2019. Είναι το μέλλον του αθλήματος. Τα έχει όλα. Το θέμα είναι οι αποφάσεις που θα πάρει τα επόμενα χρόνια. Σίγουρα θα χρειαστεί και τύχη. Το μόνο που μπορεί να τον σταματήσει είναι ένας τραυματισμός, όμως μέχρι τώρα έχει σταθεί τυχερός.

“Μερικές φορές υπεραναλύει τα πράγματα και αυτό του κάνει κακό, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα το διορθώσει αυτό και θα αποβάλει κάθε τι που του δημιουργεί αρνητισμό και θα προχωρήσει.

“Ο Στέφανος μου θυμίζει τον Φέντερερ, όταν αυτός ήταν νεότερος. Αυτό που τον έχει βοηθήσει είναι ότι και οι άλλοι μεγάλοι τενίστες περνούν τα ίδια πράγματα με αυτόν, είχαν τα ίδια προβλήματα, τις ίδιες αλλαγές στη ζωή τους και αυτό τον κάνει πιο ήρεμο και του επαναφέρει την αυτοπεποίθησή του” είπε χαρακτηριστικά ο Μάρκος.

Ο Παγδατής που ήταν από τα ινδάλματα του Στέφανου στην παιδική του ηλικία, είναι πλέον προπονητής της Ελίνα Σβιτολίνα και βρίσκεται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα της Ουκρανής στη Μελβούρνη.

The post “Ο Στέφανος μου θυμίζει τον Φέντερερ στα νιάτα του” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα