Ο Ρόντικ υπερασπίζεται τη Σφιόντεκ στην υπόθεση ντόπινγκ

Ο Αμερικανός και πρώην Νο1 τενίστας του κόσμου, Άντι Ρόντιγκ κατέθεσε τη δική του άποψη για τη υπόθεση ντόπινγκ που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, με την Ίγκα Σφιόντεκ να βρίσκεται θετική στην απαγορευμένη ουσία τριμεταζιδίνη, τον περασμένο Αύγουστο και μάλιστα λίγους μήνες μετά την υπόθεση του Γιάνικ Σίνερ που βρέθηκε θετικός τον περασμένο Μάρτιο σε δύο τεστ από την ουσία κλοστεβόλη.

“Η Ίγκα στάθηκε άτυχη”, είπε ο ο Ρόντικ

στο νέο του επεισόδιο στο podcast Served with Andy Roddick. “Στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, το τεστ ήταν αρνητικό, στην Νέα Υόρκη (US Open) επίσης αρνητικό, οπότε ειναι κάτι που δεν συνέβαινε συνεχώς. Όλα αυτά είναι μ@λ@κι3ς.”

“Και έρχονται οι πιο ηλίθιοι που έχουμε στο άθλημά μας και λένε “α ντοπαρισμένη”. Κι εγώ έχω πάρει μελατονίνη στο παρελθόν. Ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι η δική μου ή των άλλων παικτών που έπαιρναν δεν ήταν μολυσμένη.”

“Θα συνεχίσουμε να λέμε για μια ποσότητα του ενός δισεκατομμυρίου του γραμμαρίου, από τη στιγμή που δεν μπορεί να βελτιώσει καμία απόδοση; Τι προσπαθεί να λύσουμε με την ΙΤΙΑ και την WADA; Αν όλοι οι επιστήμονες λένε στα ανεξάρτητα δικαστήρια “δεν βελτίωσε καθόλου την απόδοση”, τότε γιατί όλο αυτό;”, κατέληξε ο Αμερικανός. 

Testing- how can we make it a consistent, fail-proof system? Andy dives into it in our newest episode, now on YouTube!https://t.co/89bzGUB2sj pic.twitter.com/TbenJMx7ub

— Served with Andy Roddick (@Served_Podcast) December 3, 2024

The post Ο Ρόντικ υπερασπίζεται τη Σφιόντεκ στην υπόθεση ντόπινγκ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα