Ο Ντρέιπερ απέκλεισε τον Τιμ στο Winston-Salem (vids)

Ο Τζακ Ντρέιπερ συνεχίζει τα εντυπωσιακά του αποτελέσματα στο tour και μετά τη νίκη επί του Φάμπιο Φονίνι στο 2ο γύρο του Winston-Salem Open, κέρδισε ένα ακόμη δυνατό όνομα στο ταμπλό του Αμερικάνικου τουρνουά.

Το Νο13 του ταμπλό και Νο55 στον κόσμο, επικράτησε 6-1, 6-4 του πρώην Νο3 και νυν Νο231 της παγκόσμιας κατάταξης Αυστριακού, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή του στα προημιτελικά της ATP 250 διοργάνωσης.

dir="ltr">Jack Attack

Another very nice win this year for Jack Draper as he defeats Thiem 6-1 6-4 to slide into the QF in Winston-Salem!@WSOpen pic.twitter.com/BLL4DFpuW0

Tennis TV (@TennisTV) August 25, 2022

Αυτός είναι ο τρίτος προημιτελικός στη σεζόν για τον 20χρονο Βρετανό, μετά το Eastbourne και το Montreal Masters, με τον Ντρέιπερ να σερβίρει εξαιρετικά και να μην επιτρέπει στον Τιμ να δημιουργήσει καν ευκαιρία για break.

Χαρακτηριστικό της εντυπωσιακής ανόδου του Ντρέιπερ φέτος, το γεγονός ότι ξεκίνησε τη χρονιά από το Νο262 του κόσμου και μετά την είσοδο στα προημιτελικά του Winston-Salem, θα ντεμπουτάρει στο Top50 της ATP.

BULL'S EYE

Stunner from Jack Draper…@WSOPEN pic.twitter.com/7Bmt8drCGa

Tennis TV (@TennisTV) August 25, 2022

“Σέρβιρα πολύ καλά και σταθερά. Στο 2ο σετ ήταν δύσκολο γιατί έβγαλε κάποια υπέροχα χτυπήματα. Ήταν μεγάλη τιμή να βρεθώ στο court με τον Ντόμινικ. Είναι απίστευτος παίκτης. Όταν ήμουν μικρός τον θαύμαζα” είπε ο Ντρέιπερ αμέσως μετά.

LOVE…LY @domithiem @WSOpen pic.twitter.com/iVX20zWqpf

Tennis TV (@TennisTV) August 25, 2022

Στα προημιτελικά του Winston-Salem Open, ο NextGen Βρετανός θα αντιμετωπίσει τον qualifier Ελβετό, Νο Μαρκ-Άντρεα Χούσλερ ο οποίος κέρδισε στα τρία σετ τον Ίλια Ιβάσκα, συνεχίζοντας την εντυπωσιακή του κούρσα στη Βόρεια Καρολίνα.

Το εισιτήριο για τα προημιτελικά εξασφάλισε και ο Ρισάρ Γκασκέ με νίκη 6-7(3), 6-4, 6-3 επί του Στιβ Τζόνσον, με τον Γάλλο βετεράνο να σφραγίζει το ραντεβού με τον Λάσλο Τζέρε στους “8”.

Στο μεταξύ, ο Μαξίμ Κρεσί κέρδισε 6-7(4), 6-2, 7-6(3) τον Λορένζο Σονέγκο θα και τεθεί αντιμέτωπος με τον Αντριάν Μαναρινό που με τη σειρά του απέκλεισε με 6-3, 6-3 τον Άλμπερτ Ράμος Βινόλας.

Τέλος, το Νο2 του ταμπλό Μπότιτς Βαν Ντε Ζάντσουλπ, επιβλήθηκε 6-3, 6-3 του Ζαούμ Μουνάρ και θα αντιμετωπίσει τον Μπενζαμιν Μπονζί για μια θέση στα ημιτελικά.

WINSTON-SALEM OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

The post Ο Ντρέιπερ απέκλεισε τον Τιμ στο Winston-Salem (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Αθλητικά > Tennis24
Ντρέιπερ, Τιμ, Winston-Salem,ntreiper, tim, Winston-Salem