Ο κώδικας “3C”, τον κάνει ανίκητο

Ποιος είναι ο περίφημος κώδικας “3C”, που ακολουθεί ο Κάρλος Αλκαράθ στους αγώνες του, ώστε να είναι σίγουρος για τον εαυτό του, πως δεν πρόκειται να φύγει από το court, δίχως να έχει δώσει και την ψυχή του για τη νίκη ;

Μια ανάρτηση του 19χρονου Ισπανού στο Twitter, λίγες ώρες πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού του US Open, τράβηξε τα βλέμματα του τενιστικού κόσμου. Χωρίς, όμως, να μπορούν να αποκρυπτογραφήσουν οι περισσότεροι εκ των χρηστών που την είδαν,

τις σκέψεις του Αλκαράθ.

Η εν λόγω ανάρτηση:

— Carlos Alcaraz (@carlosalcaraz) September 11, 2022

Κώδικας “3C”: Cabeza, Corazon, Cojones.

Αυτή είναι η λύση της συγκεκριμένης ανάρτησης. Τι σημαίνουν, όμως, αυτά ;

Cabeza = Μυαλό
Corazon = Καρδιά
Cojones = “Μπάλες”

Σύμφωνα με τους Ισπανούς, αυτός είναι ο πολύ σημαντικός κώδικας που του έχει μάθει ο αγαπημένος του παππούς.

Αυτά, χρειάζεται ο Αλκαράθ για να πετύχει τους στόχους του και όπως αναφέρουν άνθρωποι του κοντινού του περιβάλλοντος, είναι ο “χρυσός κώδικας” που έχει πάντοτε στο κεφάλι του, πριν από έναν αγώνα. Είναι αυτός, που τον κάνει ανίκητο.

Ο Καρλίτος, στις δηλώσεις του κατά την απονομή των τροπαίων στο “Arthur Ashe”, έκανε ειδική αναφορά στον παππού του, που έλειπε από το court και παρακολουθούσε από το σπίτι του, την τόσο σημαντική βραδιά του εγγονού του.

Ο 19χρονος, που είναι συναισθηματικά πολύ δεμένος μαζί του, δεν άφησε ποτέ από τη σκέψη του τον κώδικα της επιτυχίας. Και δικαιώθηκε.

Μεταξύ αυτών που… αποκρυπτογράφησαν το post του Αλκαράθ, η πρωταθλήτρια του US Open 2017, Σλόαν Στίβενς. Η Αμερικανίδα, λίγη ώρα πριν την έναρξη του ανδρικού τελικού, έκανε σχετική ανάρτηση στα social media. Ο Νο1 τενίστας του κόσμου, της απάντησε, αμέσως μετά τον θρίαμβό του.

Yes!!!

— Carlos Alcaraz (@carlosalcaraz) September 12, 2022

The post Ο κώδικας “3C”, τον κάνει ανίκητο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα