Ο Αλιασίμ για την επιστροφή Ναδάλ: “Είναι το φαβορί εδώ”

Ο Ράφαελ Ναδάλ επιστρέφει μετά από 6 μήνες απουσίας, λόγω της πανδημίας και της απόφασής του να μην πραγματοποιήσει το ταξίδι στις ΗΠΑ.

Ο 34χρονος Ισπανός, Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, θα αγωνιστεί αυτή την εβδομάδα στο Internazionali BNL d’Italia και θα προσπαθήσει να κάνει 10 τα τρόπαιά του στη Ρώμη.

Ένας από τους νεαρούς τενίστες που αναμένεται να λάμψουν τα επόμενα χρόνια και να διεκδικήσει Grand Slam τίτλους, είναι ο Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ

που μίλησε για το πόσο σημαντική είναι η επιστροφή του Ναδάλ στο ATP Tour.

“Είναι σπουδαίο που επέστρεψε. Είναι το μεγάλο φαβορί εδώ. Θα δούμε πως θα νιώσει στο πρώτο του παιχνίδι μετά τη διακοπή αλλά σίγουρα το να έχουμε τους μεγάλους ακόμα στο παιχνίδι, είναι σπουδαίο νέο για το άθλημα” είπε ο 20χρονος Καναδός.

“Την ίδια στιγμή θα έχουμε έναν νέο πρωταθλητή σε Grand Slam, κάποιον που μπορεί να δώσει νέο ενδιαφέρον στους νεότερους παίκτες” πρόσθεσε.

Ο Αλιασίμ θα είναι από τους πρωταγωνιστές στη σημερινή πρεμιέρα του Rome Masters, αντιμετωπίζοντας τον πολύ δυνατό Φίλιπ Κραϊνοβιτς στο πρώτο παιχνίδι της Δευτέρας στο Court Centrale (12:00GR).

Κέι Νισικόρι, Μάριν Τσίλιτς, Κάρεν Κατσάνοφ, Γκριγκόρ Ντιμιτροφ και Γιάνικ Σίνερ, είναι επίσης στο πρόγραμμα της 1ης ημέρας της σπουδαίας χωμάτινης διοργάνωσης.

ROME MASTERS DRAW | OOP (-1h)

The post Ο Αλιασίμ για την επιστροφή Ναδάλ: “Είναι το φαβορί εδώ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα