Ν.Τζόκοβιτς: “Μου έλειψε ο Βάιντα” – VIDEO

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την απόδοσή του στον αγώνα με τον Ντομινίκ Τιμ στο Μόντε Κάρλο, ενώ μίλησε και για την συνεργασία του με τον Μαριάν Βάιντα, τον οποίον είχε… πεθυμήσει.

Ο Σέρβος πρωταθλητής τα έδωσε όλα στο παιχνίδι με τον Ντομινίκ Τιμ στον 3ο γύρο του Monte Carlo Masters, όμως δεν κατάφερε να περάσει το εμπόδιο του Αυστριακού, με την έλλειψη αγωνιστικών υποχρεώσεων στα πόδια του πρώην Νο1 τενίστα στον κόσμο, να είναι κάτι παραπάνω από εμφανή

στο τρίτο σετ της αναμέτρησης.

Ο “Νόλε” ηττήθηκε με ανατροπή από το Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης την Πέμπτη στο χώμα του Μονακό, όμως μόνο ευχαριστημένος θα μπορούσε να είναι από την θεαματική αλλαγή στην απόδοσή του, από τα δυο Masters των ΗΠΑ μέχρι τώρα.

Ο Τζόκοβιτς μίλησε αμέσως μετά την ήττα του, για το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά και για τον Μαριάν Βάιντα ο οποίος είναι πλέον στο πλευρό του, χωρίς να αποκαλύπτει όσα έχουν συμφωνήσει μεταξύ τους, τονίζοντας πάντως ότι μέχρι στιγμής τα πηγαίνουν περίφημα!

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη τύπου:

“Νομίζω πως ήμουν καλός, αν συνυπολογίσει κανείς πόσα παιχνίδια έπαιξα τους τελευταίους 12 μήνες. Έπαιξα 6-7 ματς όλα κι όλα. Από το περσινό Wimbledon και μετά, φαίνεται πως μου λείπει η αγωνιστική δράση, μου λείπουν οι αγώνες. Είναι εντελώς διαφορετικό να παίζεις practise sets στην προπόνηση και εντελώς διαφορετικό να παίζεις επίσημους αγώνες.

Ακόμη, δεν ήταν τόσο εύκολο για εμένα ψυχολογικά να επιστρέψω, μετά τον τραυματισμό μου, την εγχείρησή μου, την προσπάθειά μου να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση στο Μαϊάμι και το Ίντιαν Γουέλς χωρίς να είμαι στο επιθυμητό επίπεδο. Νομίζω όμως ότι αυτά όλα με βοήθησαν.

Κάτω από όλες αυτές τις συνθήκες και όντας πραγματικά σε δεινή θέση, ήρθα στο Μόντε Κάρλο κι έπαιξα καλά. Ξεκίνησα καλά το τουρνουά κόντρα σε έναν καλό παίκτη και φίλο(τον Λάγιοβιτς) και συνέχισα να παίζω ακόμη καλύτερα, είμαι ευχαριστημένος από την αλλαγή στην απόδοσή μου.”

“Όσον αφορά τον Μαριάν Βάιντα, μου έλειψε, πραγματικά. Είναι μια νέα αρχή για εμάς. Να πω την αλήθεια, νομίζω πως του έλειψα κι εγώ, του έλειψε το τένις, ή και τα δυο μαζί. Και οι δυο απολαμβάνουμε τις προπονήσεις μας. Εννοείται πως με ξέρει καλύτερα από όλους τους προπονητές με τους οποίους έχω δουλέψει.

Είναι φίλος, μπορώ να μοιραστώ μαζί του πράγματα όχι μόνο για το τένις, αλλά και για την προσωπική μου ζωή. Είναι δίπλα μου κάθε στιγμή και ξέρει τι χρειάζομαι για να φτάσω στο υψηλότερο επίπεδο.

Θέλουμε να κάνουμε μια καλύτερη αρχή, δεν έχουμε συμφωνήσει για πόσο μεγάλο ή μικρό χρονικό διάστημα θα είμαστε μαζί, θέλουμε να δούμε πως θα τα πάμε στην χωμάτινη περίοδο αρχικά. Μέχρι στιγμής έχουμε μόνο θετικά συναισθήματα και κάθε προπόνηση είναι καλύτερη, νομίζω πηγαίνουμε καλά ώστε να ακολουθήσουμε την σωστή κατεύθυνση.

Όσον αφορά τον Αγκάσι και τον Στέπανεκ, είμαι ευγνώμων που με βοήθησαν αυτοί οι δυο άνθρωποι. Προσπάθησαν όσο μπορούσαν, είχαν επίδραση στην ζωή μου, ήταν δίπλα μου συνέχεια. Εννοείται μένουμε φίλοι, ο Ράντεκ θα είναι και σε λίγες μέρες εδώ, θα τον δω. Αυτήν η διακοπή συνεργασίας δεν επηρεάζει τις προσωπικές μας σχέσεις. Απλά, αποφασίσαμε πως θα ήταν καλύτερο να χωρίσουν οι δρόμοι μας, γιατί και οι δυο πλευρές ένιωσαν πως θα ήταν καλύτερο να γίνει αυτό.”

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ν.Τζόκοβιτς: “Μου έλειψε ο Βάιντα” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα