Ντέρμπι από τα παλιά με νικητή τον Μάρεϊ (vids)

Ο Άντι Μάρεϊ αναδείχθηκε μεγάλος νικητής του σπουδαίου ντέρμπι 1ου γύρου με τον Στάνισλας Βαβρίνκα, στο Western & Southern Open.

Ο 35χρονος Βρετανός “επιβίωσε” στην τρίωρη μάχη κόντρα στον 37χρονο Ελβετό και επικράτησε με 7-6(3), 5-7, 7-5, για να προκριθεί στον 2ο γύρο του φετινού Cincinnati Masters.

Andy’s on it

Two-time #CincyTennis champion @andy_murray is up and running with a 7-6(3) 5-7 7-5 victory over Stan Wawrinka. pic.twitter.com/L9qdRvUXxs

Tennis TV (@TennisTV) August 15, 2022

Με αυτή τη νίκη, ο Μάρεϊ σταμάτησε το αρνητικό σερί τριών αγώνων και ανάγκασε τον Βαβρίνκα στην 6η(!) συνεχόμενη ήττα του στο Tour, “βυθίζοντάς” τον ακόμη περισσότερο στη δυσαρέσκεια.

Στον 2ο γύρο του θεσμού, ο πρώην Νο1 και νυν Νο47 τενίστας του κόσμου, θα συναντήσει τον Νο9 του ταμπλό, Κάμερον Νόρι, ο οποίος κέρδισε το ντέρμπι κόντρα στον Χόλγκερ Ρουν (Νο29), με 7-6(5), 4-6, 6-4.

Για να θέσει νοκ-άουτ τον Ελβετό, ο Μάρεϊ σέρβιρε δέκα άσους και κέρδισε 76/115 πόντους πίσω από το σερβίς του, βγάζοντας περισσότερους winners από τον Βαβρίνκα (38 έναντι 37) και κάνοντας λιγότερα αβίαστα λάθη από τον αντίπαλό του (27 έναντι 30).

Στο καθοριστικό κομμάτι του αγώνα, ο Βρετανός επέστρεψε από break πίσω (0-2) και κέρδισε τα επτά από τα τελευταία δέκα games, φτάνοντας στην 13η νίκη της καριέρας του επί του Stan the Man, στο 22ο μεταξύ τους ματς στο Tour.

WESTERN & SOUTHERN OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

The post Ντέρμπι από τα παλιά με νικητή τον Μάρεϊ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ντέρμπι, Μάρεϊ,nterbi, marei