Ντελ Πότρο: “Δεν θα αντάλλασσα με τίποτα την Big3 era”!

19:04 4/2/2019 - Πηγή: Tennis24
Ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο είναι πανέτοιμος για ακόμα ένα comeback στο αντρικό τουρ εντός του μήνα ενώ ξεκαθαρίζει ότι είναι ευλογημένος που αγωνίστηκε στην ίδια περίοδο με τους Big3!”

Ένας από τους πλέον ταλαιπωρημένους από τραυματισμούς τενίστες της τελευταίας δεκαετίας, ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο, έχασε και πάλι την αρχή της φετινής σεζόν αλλά και το φινάλε της προηγούμενης λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, ωστόσο είναι και πάλι έτοιμος για να επιστρέψει στο τουρ αρχής γενομένης από το DelRay Open.

Ο 30χρονος Αργεντινός τενίστας σίγουρα στερήθηκε πολλούς

τίτλους και διακρίσεις λόγω της παρουσίας του περιβόητου Big3, εντούτοις, δεν περνάει καν από το μυαλό του η σκέψη να ανήκε σε άλλη era.

Εξηγεί:“Έφτασα στο Νο3 στα 30 μου και μετά μου συνέβη το θέμα με το γόνατο. Πριν από τους τραυματισμούς δεν πίστευα ποτέ ότι θα “σπάσω” το φράγμα του Top3 και να που το κατάφερα μετά! Αν ξαναζούσα την καριέρα μου θα επέλεγα και πάλι την περίοδο των Φέντερερ, Ναδάλ και Τζόκοβιτς. Ήταν μια τεράστια πρόκληση και με έκαναν καλύτερο παίκτη”.

“Θέλω να παίξω τένις για κάποια χρόνια ακόμα. Στα 35 μου φαντάζομαι να είμαι περισσότερο στο Ταντίλ. Αυτό θα ήθελα” αναφέρει σχετικά με τα μελλοντικά σχέδια του ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θα αγωνιστεί στο νέο Davis Cup καθώς θεωρεί ότι ήρθε η ώρα νεαρότεροι τενίστες να πάρουν την σκυτάλη.

Κώστας Αϊτάκης

The post Ντελ Πότρο: “Δεν θα αντάλλασσα με τίποτα την Big3 era”! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα