Ναδάλ: “Θα δώσω το 100% όπως πάντα”

Ο Ράφα Ναδάλ βρίσκεται ήδη στο Τορίνο κάνοντας την πρώτη του προπόνηση, με τον 36χρονο Ισπανό να είναι έτοιμος για την πρώτη την 11η συμμετοχή στα ATP Finals, αλλά και την πρώτη του στο Τορίνο, καθώς πέρσι είχε αποσύρει τη συμμετοχή του. 

“Είναι πάντα υπέροχο να παίζεις στο τελευταίο τουρνουά της σεζόν.”, είπε ο Ναδάλ. “Αυτό σημαίνει

ότι έχει κάνει μια πολύ καλή χρονιά, οπότε μπορώ να πω ότι είμαι ενθουσιασμένος. Η Ιταλία είναι πολύ κοντά στη χώρα μου και το να βρίσκομαι για πρώτη φορά στο Τορίνο είναι μια νέα εμπειρία για μένα, οπότε είμαι χαρούμενος και να ανυπομονώ για να δω το court γεμάτο από κόσμο. Θα δώσω το 100% όπως πάντα.”

Ο Ναδάλ μαζί με τον Στέφανο Τσιτσιπά είναι οι δύο υποψήφιοι για να ρίξουν από το Νο1 του κόσμου τον Κάρλος Αλκαράθ, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί στο Τορίνο λόγω τραυματισμού στους κοιλιακούς. 

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει ο Ισπανός είτε να κατακτήσει τον τίτλο, είτε να φτάσει στον τελικό αήττητος (από τη φάση των ομίλων). Στο δεύτερο σενάριο αρκεί να μη βρει στον τελικό τον Τσιτσιπάς (αν τελευταίος έχει κάνει 3-0 στους ομίλους). 

Από την πλευρά του ο Τσιτσιπάς το μόνο σενάριο που θα τον φέρει στο Νο1 του κόσμου, είναι να κατακτήσει τον τίτλο χωρίς να χάσει παιχνίδι. 

The post Ναδάλ: “Θα δώσω το 100% όπως πάντα” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ναδάλ, “Θα, 100,nadal, “tha, 100