Ναδάλ: Συνεχίζει την προετοιμασία του για Ντόχα (vid)

10:25 8/2/2024 - Πηγή: Tennis24

Μετά την αποτυχημένη απόπειρα να αγωνιστεί στο πρώτο Grand Slam της σεζόν στη Μελβούρνη, ο Ράφαελ Ναδάλ συνεχίζει την προετοιμασία του προκειμένου να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, στο Qatar Open της Ντόχα που ξεκινάει στις 19 Φεβρουαρίου.

Ο 37χρονος Ισπανός, τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου του τουρνουά, μετά από απουσία ενός έτους, στο Μπρισμπέιν και δεν κατάφερε να παίξει στο Australian Open.

Ωστόσο,

ο τραυματισμός του δεν ήταν τόσο σοβαρός και ξεκίνησε προπονήσεις στη Μαγιόρκα, συνεχίζοντας την προσπάθεια επανόδου στο ATP Tour.

Σύμφωνα με τον Ναδάλ, αυτή θα είναι η τελευταία του χρονιά στο επαγγελματικό τένις, έχοντας τονίσει κατ’επανάληψη πως επιθυμεί να αποσυρθεί με τους δικούς του όρους.

Rafa in red. (IG) pic.twitter.com/YGqP4kmOlL

— Del threads.net/@stroppa_del (@Stroppa_Del) February 7, 2024

Ο Ράφα έχει πέσει στο Νο647 της παγκόσμιας κατάταξης και στην Ντόχα θα συναντήσει ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό ταμπλό με τη συμμετοχή επίσης των Ντανίλ Μεντβέντεφ, Αντρέι Ρούμπλεφ, Άντι Μάρει, Κάρεν Χατσάνοφ και Ούγκο Ουμπέρ.

Η τελευταία συμμετοχή του Ναδάλ στην Ντόχα ήταν το 2016 όπου ηττήθηκε στον τελικό από τον Νόβακ Τζόκοβιτς ενώ είχε άλλες εφτά παρουσίες στο Κατάρ με πιο επιτυχημένη αυτή του 2013 όταν είχε φτάσει στον τίτλο, με νίκη επί του Γκάελ Μονφίς στον τελικό.

View this post on Instagram

A post shared by Rafa Nadal (@rafaelnadal)

The post Ναδάλ: Συνεχίζει την προετοιμασία του για Ντόχα (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα