Ναδάλ: Προπονήθηκε στο γρασίδι της Μαγιόρκα

Σύμφωνα με το κορυφαίο ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων EFE, ο Ράφα Ναδάλ επέστρεψε στα courts με τον Ισπανό να κάνει ελαφριά προπόνηση-κεκλεισμένων των θυρών- στο Mallorca Country Club, την Δευτέρα, το οποίο θα φιλοξενήσει το 250άρι τουρνουά Mallorca Open την ερχόμενη εβδομάδα. 

Για την ώρα ωστόσο ο κάτοχος 22 Grand Slam δεν έχει δηλωθεί στο τουρνουά στο οποίο θα βρεθούν ονόματα όπως αυτά των Ντανιίλ Μεντβέντεφ, Νικ Κύργιου, Ντένις Σαποβάλοφ και Χούμπερτ Χουρκάτς. 

Ουσιαστικά ο 36χρονος ξεκινάει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος για το Wimbledon, το οποίο θα ξεκινήσει στις 27 Ιουνίου. Θυμίζουμε ότι ο Ναδάλ αποκάλυψε ότι κατάφερε να αγωνιστεί στο Παρίσι με τη βοήθεια ενέσεων στο πόδι για να μπορέσει να μειώσει τον πόνο. 

Ο Ναδάλ πάσχει από το σύνδρομο Mueller-Weiss, μια σπάνια πάθηση που επηρεάζει τα οστά στα πόδια. Δηλώνοντας ότι δεν είναι διατεθειμένος να παίξει στο επόμενο Grand Slam (σ.σ Wimbledon) με τον ίδιο τρόπο, ο Ισπανός προσπαθεί να βρει άλλες λύσεις. 

Την περασμένη εβδομάδα στη Βαρκελώνη έλαβε μια θεραπεία παλμικής διέγερσης ραδιοσυχνοτήτων, μια ελάχιστα επεμβατική διαδικασία που ουσιαστικά προσαρμόζει τον τρόπο με τον οποίον λειτουργεί ο νευρικός ιστός προκειμένου να μειωθεί ή να σταματήσει ο πόνος στην πληγείσα περιοχή. 

Είναι άγνωστο αν και πότε ο Ναδάλ θα πάρει το τελικό “οκ” για να παίξει στο Wimbledon, κάτι που λογικά θα εξαρτηθεί από τις επόμενες ημέρες.

The post Ναδάλ: Προπονήθηκε στο γρασίδι της Μαγιόρκα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Tennis24