Ναδάλ: “Πάω στη Ρώμη για να την κατακτήσω” (vid)

10:04 8/5/2021 - Πηγή: Tennis24

Χωρίς πολλά περιθώρια και διάθεση για δικαιολογίες, ο Ράφαελ Ναδάλ ξέρει ότι πραγματοποίησε μια πολύ άσχημη εμφάνιση απέναντι στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ τον οποίον χαρακτήρισε σπουδαίο παίκτη και ο αποκλεισμός στα προημιτελικά της Μαδρίτης, μάλλον ήρθε φυσιολογικά.

Ο 34χρονος Ισπανός, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το προβάδισμα με break (4-2) στο εναρκτήριο σετ και με τέσσερα συνεχόμενα χαμένα games, απόλεσε το προβάδισμα στα σετ, δίνοντας την δυνατότητα στον αντίπαλό του να ανεβάσει ρυθμό και αυτοπεποίθηση στη συνέχεια.

Έτσι, ο Ζβέρεφ που σέρβιρε εξαιρετικά, έφτασε στην πρώτη του νίκη επί του Ναδάλ στο χώμα με 6-4, 6-4 για τους “8” του Madrid Open, σημειώνοντας παράλληλα την 3η συνεχόμενη νίκη του κόντρα στον Ισπανό.

“Φεύγω από τη Μαδρίτη με συνολικά θετικό συναίσθημα αλλά την ίδια στιγμή αισθάνομαι άσχημα που έκανα ένα τέτοιο παιχνίδι απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο. Πιστεύω ότι στο μεγαλύτερο κομμάτι του πρώτου σετ έπαιζα καλύτερα απ’αυτόν κι αυτό είναι το αρνητικό. Παρ’ότι έπαιζα καλύτερα, έχασα 6-4. Είναι δύσκολο να το κατανοήσω, ειδικά για μένα. Συνήθως μου συμβαίνει το αντίστροφο. Βρίσκω τρόπο να κερδίσω σετς πολλές φορές, χωρίς να παίζω το καλύτερό μου ή καλύτερα από τον αντίπαλο” είπε χαρακτηριστικά ο Ράφα.

“Ένιωσα οτι έπαιζα καλύτερα στο πρώτο σετ όμως κάποια αδικαιολόγητα λάθη στη χειρότερη στιγμή, με έβαλαν πίσω στο σκορ. Η εικόνα του αγώνα άλλαξε μετά και για μένα και για εκείνον. Ήξερα ότι με περιμένει δύσκολο έργο στη συνέχεια ενώ ο Σάσα είχε κάνει ένα μεγάλο βήμα προς τη νίκη” πρόσθεσε.

Όσο για τη συνέχεια της σεζόν, ο Ναδάλ θα ταξιδέψει άμεσα στη Ρώμη για το Italian Open την ερχόμενη εβδομάδα που θα είναι και το τελευταίο του τουρνουά, πριν πάει στο Παρίσι για τον 14ο τιτλο του στο Γαλλικό Όπεν.

“Θα δούμε τι θα συμβεί στη Ρώμη. Για μένα ο στόχος πριν πάω στο Roland Garros είναι να πάω στη Ρώμη και να την κερδίσω. Αυτή είναι η αλήθεια” τόνισε.

MADRID OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

The post Ναδάλ: “Πάω στη Ρώμη για να την κατακτήσω” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα