Ναδάλ για Πρόεδρος στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, θέλει τον Ράφα Ναδάλ ως αντικαταστάτη του στην προεδρία του ιστορικού συλλόγου, όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ

Ο 75χρονος πρόεδρος που βρίσκεται για 13 χρόνια στο τιμόνι της Ρεάλ, γνωρίζει ότι ο Ναδάλ είναι φανατικός οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης με τον 36χρονο να μη χάνει σχεδόν κανέναν μεγάλο αγώνα της αγαπημένης του ομάδας. 

Μάλιστα το 2019 είχε δηλώσει στο ισπανικό Μέσο football-espana να εννοηθεί ότι

ήταν ανοιχτός στο ενδεχόμενο να γίνει ο διάδοχος του Περέθ λέγοντας: “Αν με ρωτήσετε αν θέλω να γίνω πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης η απάντηση ήταν φυσικά θετική.” είχε πει.

Δηλώσεις ίδιου ύφους είχε κάνει παλαιότερα και ο ίδιος ο Πέρεθ: “Ο Ναδάλ θα ήταν μια υπέροχη επιλογή για την προεδρία της Ρεάλ Μαδρίτης.”

Αυτό που μένει να φανεί είναι αν ο Πέρεθ σκοπεύει να παραιτηθεί, καθώς πλησιάζει τα 80, κάτι που μπορεί να συνδυαστεί και με την απόσυρση του Ναδάλ από το τένις η  οποία όπως όλα δείχνουν δεν θα αργήσει να συμβεί. 

Η αλήθεια είναι ότι ο 36χρονος είναι ο πλέον “ελκυστικός” υποψήφιος πρόεδρος, σε περίπτωση φυσικά που θα θελήσει να κάνει κάτι τέτοιο, δεδομένης της συντριπτικής δημοφιλίας του και τον οικονομικών πόρων που τον καθιστούν φαβορί. 

The post Ναδάλ για Πρόεδρος στη Ρεάλ Μαδρίτης appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ναδάλ, Ρεάλ Μαδρίτης,nadal, real madritis