Ναδάλ: Επιστρέφει Ισπανία και αποφασίζει για US Open

Μετά από την απόσυρσή του από το τουρνουά του Τορόντο, λίγο πριν από την πρεμιέρα του, ο Ράφα Ναδάλ ανακοίνωσε ότι δεν θα αγωνιστεί ούτε στο Σινσινάτι λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί από το Παρίσι, στο αριστερό πόδι. 

Ο 35χρονος θα επιστρέψει στο σπίτι του στην Ισπανία, όπου θα συμβουλευτεί τον προσωπικό του γιατρό και μετά θα αποφασίσει αν είναι σε θέση να αγωνιστεί στο US Open που θα ξεκινήσει στις 30 Αυγούστου. 

Ο Ναδάλ έχει αγωνιστεί μόλις δύο φορές

μετά από τον αποκλεισμό του στο Roland Garros, στον επικό ημιτελικό απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς κι αυτές στο τουρνουά της Ουάσιγκτον, όπου παρουσιάστηκε αρκετά… βαρύς κερδίζοντας δύσκολα τον Τζακ Σοκ, για να αποκλειστεί στη συνέχεια από τον Νοτιοαφρικανό, Λόιντ Χάρις. 

Αυτή είναι η 2η φορά στην καριέρα του, που ο Ναδάλ αφήνει Τορόντο και Σινσινάτι μετά από το 2012 και το 2014, γεγονός που τον οδήγησε σε ισάριθμες αποχωρήσεις από το US Open

Σε περίπτωση που ο Ναδάλ δεν καταφέρει να αγωνιστεί στη Νέα Υόρκη, αυτή θα είναι η 4η φορά στην καριέρα του μετά από τις χρονιές 2012, 2014, αλλά και την περσινή.

Θάνος Σταθόπουλος

The post Ναδάλ: Επιστρέφει Ισπανία και αποφασίζει για US Open appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα