Ναδάλ: Ευκαιρία για μια επική επιστροφή στο Νο1 στο Σινσινάτι

Ο Ράφαελ Ναδάλ επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στο Cincinnati Masters την ερχόμενη εβδομάδα, επιστρέφοντας στο Western & Southern Open για πρώτη φορά μετά το 2017!

Το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού στους κοιλιακούς που τον ανάγκασε να αποσυρθεί από τα ημιτελικά του Wimbledon κόντρα στον Νικ Κύργιο ενώ απέσυρε τη συμμετοχή

του και από το Masters του Καναδά που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο Μόντρεαλ.

Το απόγευμα της Τετάρτης, με ανάρτησή του στα social media, ο 36χρονος Ισπανός ανακοίνωσε ότι την Πέμπτη (11/08) θα ταξιδέψει στο Σινσινάτι και αναμένεται να καταλάβει το Νο2 του ταμπλό στο τελευταίο μεγάλο τουρνουά προετοιμασίας πριν το US Open (29/08).

Μάλιστα, ο πρόωρος αποκλεισμός του Ντανίλ Μεντβέντεφ στο Μόντρεαλ από τον Νικ Κύργιο, δίνει στον Ναδάλ την ευκαιρία να διεκδικήσει την επιστροφή του στο Νο1 της ATP Rankings στο Σινσινάτι.

Αν ο αριστεροχειρας Ισπανός κατακτήσει το τρόπαιο στο Οχάϊο και ο Μεντβέντεφ αποτύχει να φτάσει στα προημιτελικά της διοργάνωσης, τότε ο Ναδάλ θα επιστρέψει στην κορυφή του κόσμου, μετά τον Ιανουάριο του 2020.

O Ναδάλ που είχε κατακτήσει το Cincinnati Masters το 2012, έχει τέσσερις τίτλους τη φετινή σεζόν, δύο εκ των οποίων σε Μελβούρνη και Παρίσι, έχοντας φτάσει τα 22 Grand Slam καριέρας.

The post Ναδάλ: Ευκαιρία για μια επική επιστροφή στο Νο1 στο Σινσινάτι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ναδάλ, Ευκαιρία, Νο1, Σινσινάτι,nadal, efkairia, no1, sinsinati