Ναδάλ: Δεν ξέρω αν θα επιστρέψω στο Μόντε Κάρλο

18:42 6/3/2023 - Πηγή: Tennis24

Ο Ράφα Ναδάλ απέχει από την αγωνιστική δράση μετά τον πρόωρο αποκλεισμό του, στον 2ο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν από τον Μακένζι ΜακΝτόναλντ και η μεγάλη επιστροφή εξακολουθεί να βρίσκεται στο “standby”.

O 35χρονος παρουσιάστηκε φανερά ενοχλημένος από τον τραυματισμό στην κοιλιακή χώρα, που είναι παρόμοιος με αυτόν που υπέστη στο Wimbledon της περσινής χρονιάς και όπως όλα δείχνουν δεν θα ρισκάρει να αγωνιστεί αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Αρχικά,

οι εικασίες έκαναν λόγο για επιστροφή του Ισπανού με την έναρξη της χωμάτινης περιόδου στο 1000αρι του Μόντε Κάρλο στις 9 Απριλίου.

Παρόλα αυτά, ο 14 φορές νικητής του Ρολάντ Γκαρός με πρόσφατες δηλώσεις του στα ισπανικά μέσα, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να μην συμμετέχει στην διοργάνωση του πριγκιπάτου του Μονακό.

“Δεν έχω μιλήσει πολύ μετά από αυτό που έγινε στην Αυστραλία αλλά εκεί είχα υποστεί σοβαρή ρήξη. Ήταν μία πολύ σοβαρή ρήξη στον τένοντα.

Είναι ένα περίπλοκο σημείο στην κοιλιακή χώρα, που στο τένις αντλούμε δύναμη από αυτό και είναι πιο αργή η ανάρρωση από ότι περίμενα.

Ο χρόνος περνάει, το ημερολόγιο προχωράει αλλά δεν έχω άλλη επιλογή από το να κάνω υπομονή. Κάθε μέρα βρίσκομαι 10 με 15 λεπτά στο γήπεδο, ούτως ώστε το χέρι μου να μην ατροφήσει.

Δεν ξέρω αν θα είμαι έτοιμος στο Μόντε Κάρλο, ή στην Βαρκελώνη ή στην Μαδρίτη, αλλά θέλω να αγωνιστώ οπότε όταν είμαι έτοιμος θα επιστρέψω αμέσως.

Τώρα το σημαντικό είναι να είμαι υγιείς για το Ρολάντ Γκαρός” τόνισε χαρακτηριστικά ο Ισπανός πρωταθλητής.

The post Ναδάλ: Δεν ξέρω αν θα επιστρέψω στο Μόντε Κάρλο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα