Μουζέτι: “Είμαι πραγματικά περήφανος για τον εαυτό μου”

Την έκπληξη της διοργάνωσης έκανε ο Λορένζο Μουζέτι, που νίκησε τον No1 του κόσμου, τον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον έβγαλε εκτός συνέχειας από το Rolex Monte Carlo Masters του Μονακό.

Ο ψυχωμένος Ιταλός επικράτησε του Νόλε με 4-6, 7-5, 6-4, πραγματοποιώντας μία εντυπωσιακή ανατροπή στα set, και πέρασε στα προημιτελικά του Μόντε Κάρλο, κατά τα οποία θα παίξει σε Ιταλικό “εμφύλιο” με τον Γιανίκ Σίνερ.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Μουζέτι

προσπάθησε να συγκρατήσει τα δάκρυα του, ενώ αναφέρθηκε και στις δυσκολίες του παιχνιδιού, τις οποίες αντιμετώπιζε εξίσου και ο Τζόκοβιτς. Τέλος, αναφέρθηκε και στον σημερινό προημιτελικό.

“Προσπαθώ να μην κλάψω”, είπε ο Μουζέτι στην on court συνέντευξή του και πρόσθεσε: “Είναι μια συναισθηματική νίκη, γιατί ήταν ένας πολύ μεγάλος αγώνας. Τρίωρος αγώνας και με διακοπή λόγω βροχής. Δεν ήταν εύκολες συνθήκες, μιας και φυσούσε, αλλά είχε και κρύο. Σίγουρα δεν ήταν όπως παίζαμε τις τελευταίες μέρες. Είμαι πραγματικά περήφανος για τον εαυτό μου και μπορώ να δω στην οθόνη. Παλεύω να μην κλάψω γιατί είναι ένα όνειρο για μένα”.

“Δεν μπορούσα να βρω τη σωστή ισορροπία στο service. Ιδιαίτερα με την εκτίναξη. Νομίζω ότι είχαμε καλύτερες επιστροφές από ότι τα service. Τα ράλι στο τέλος ήταν πραγματικά έντονα, και γενικότερα ήταν μια σκληρή μάχη. Ακόμα και για το σωματικό και ψυχικό κομμάτι. Το να νικήσω τον Νόβακ είναι κάτι ξεχωριστό για μένα”.

“Θα απολαύσω αυτή τη νίκη για τουλάχιστον μισή ώρα και μετά θα ξεκουραστώ, θα συνέλθω και θα είμαι έτοιμος για την επόμενη μάχη με έναν φίλο και συμπατριώτη μου Ιταλό”, είπε στο τέλος ο Μουζέτι.

The post Μουζέτι: “Είμαι πραγματικά περήφανος για τον εαυτό μου” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα