Μόναστιρ: Στα προημιτελικά η Σακελλαρίδη

Δεύτερη διαδοχική νίκη και πρόκριση για τη Σαπφώ Σακελλαρίδη στα προημιτελικά του ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων, στο Μόναστιρ της Τυνησίας. Η 20χρονη Ελληνίδα τενίστρια είναι στην κορυφή του ταμπλό και δεν έχει χάσει ούτε set μέχρι τώρα.

Σήμερα Πέμπτη κέρδισε την 24χρονη Γερμανίδα, και προερχόμενη από τα προκριματικά, Λουίσα Χρντά,

με 7-6(3), 6-0, μετά από μία ώρα και 57 λεπτά αγώνα στο Court 8. Ήταν ένα κλειστό πρώτο set, όμως στο δεύτερο δεν άφησε περιθώρια στην αντίπαλή της.

Στην πρεμιέρα της επικράτησε της 26χρονης Πορτογαλίδας, και κατόχου wild card για τη συμμετοχή της, Σάρα Λάνκα, με 6-3, 6-2. Στα προημιτελικά θα παίξει με την 29χρονη Γαλλίδα, και επίσης qualifier, Παουλίν Παγέτ, με στόχο την είσοδό της στην 4άδα.

Όσον αφορά τα διπλά, εκεί η Σαπφώ συνεργάζεται με την συνομήλικη Γερμανίδα, Μάρα Γκουθ, και βρίσκονται στην κορυφή του ταμπλό. Στο πρώτο τους παιχνίδι κέρδισαν τις Μέριεμ Μπεν Εζεντίν (Ελβετία) και Αναστασία Γκολούμπκοβα (Ρωσία) με 6-4, 6-0.

Έτσι πέρασαν στα προημιτελικά, και εκεί θα αντιμετωπίσουν τις Λίελ Μάρλιες Ροθενστάινερ (Αυστρία) και Μαρί Βογκτ (Γερμανία), θέλοντας να πετύχουν το 2/2 και να προκριθούν από κοινού στα ημιτελικά της ITF διοργάνωσης.

The post Μόναστιρ: Στα προημιτελικά η Σακελλαρίδη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μόναστιρ, Σακελλαρίδη,monastir, sakellaridi