Μίλησε η εμπειρία του Σταν – VIDEO

Ο Στάνισλας Βαβρίνκα έπαιξε ακόμη ένα εξαιρετικό παιχνίδι στην Αμβέρσα αυτή την εβδομάδα και επικράτησε του 18χρονου Γιανίκ Σίνερ, στα δυο σετ, παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό του European Open…

Ο Ελβετός, αν και έμεινε πίσω στο σκορ πολύ νωρίς (0-2), πάτησε το γκάζι στη μηχανή του και έφτασε σε μια άνετη πρόκριση για τον δεύτερο τελικό του σε ΑΤΡ διοργάνωση, μέσα στο 2019.

Μόλις 66 λεπτά χρειάστηκε ο Ελβετός για να κερδίσει τον πρωτάρη σε ημιτελικούς,

αντίπαλό του, με 6-3, 6-2. Την Κυριακή λοιπόν, ο Σταν περιμένει έναν εκ των Άντι Μάρεϊ και Ούγκο Χουμπέρτ, στον τελικό του φετινού European Open.

See ya Sunday, Stan!⁰⁰ @stanwawrinka reaches his second final of 2019, ending Sinner’s run in Antwerp with a 6-3 6-2 win at @EuroTennisOpen pic.twitter.com/9vBydm2CmT

Tennis TV (@TennisTV) 19 Οκτωβρίου 2019


Τα 12 από τα τελευταία 15 γκέιμς του ματς κέρδισε ο Βαβρίνκα για να φτάσει στη νίκη και να προκριθεί έτσι στον 30ο τελικό της καριέρας του, όπου θα διεκδικήσει να κάνει δικό του, το 17ο τρόπαιο του σε ΑΤΡ θεσμό.

Αντιθέτως, ο Σίνερ φεύγει με ψηλά το κεφάλι από την Αμβέρσα, μιας και κατάφερε να παίξει για παρθενική του φορά σε ημιτελικά 250αριου τουρνουά.

Πάντως, θα χρειαστεί να περιμένει ακόμη λίγες ημέρες προτού μπει στο Top100 για πρώτη φορά, μιας και από Δευτέρα, με την πορεία του στην Αμβέρσα θα βρεθεί στο Νο101 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ.

EUROPEAN OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Μίλησε η εμπειρία του Σταν – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα