Μια ζωή μαχητής – VIDEO

Νικηφόρα πρεμιέρα του υπό απόσυρση Νταβίντ Φερέρ στο Argentina Open του Μπουένος Άιρες

Κι ενώ οι Αργεντίνοι είχαν στήσει μια ωραία αποχαιρετιστήρια γιορτή στον Νταβίντ Φερέρ, αυτός τους θύμισε ότι δεν φεύγει από πουθενά χωρίς μάχη!

Ο 36χρονος Ισπανός που αγωνίζεται με wild card στο Argentina Open, πέτυχε σπουδαία νίκη επί

του Μάλεκ Τζαζίρι για τον 1ο γύρο της χωμάτινης διοργάνωσης και παρέτεινε την παραμονή του στην πρωτεύουσα της Αργεντινής.

Το πρώην Νο3 και νυν Νο149 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε 7-6(13), 6-3 του Τυνήσιου και θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του, Άλμπερτ Ράμος-Βινιόλας στη φάση των “16”.

Πριν το ματς με τον Τζαζίρι, ο Φερέρ πνίγηκε στις αγκαλιές πρώην και νυν συναδέλφων, μεταξύ των οποίων οι Γκιγέρμο Κορία, Χουάν Μονάκο, Γκαμπριέλα Σαμπατίνι και Ντιέγκο Σβάρτσμαν και παρά τη συγκίνηση μπήκε σαν ταύρος μαινόμενος στο court!

Ειδικά το εναρκτήριο σετ της αναμέτρησης ήταν απίστευτο με τον Φερέρ να σώζει 6 set point (!!) του Τζαζίρι κατά τη διάρκεια του τρελού tie break, παίρνοντας προβάδισμα στα σετ με 15-13 στο breaker, μετά από 74 λεπτά.

Η απόδοση του Τζαζίρι, Νο8 του ταμπλό και Νο44 στον κόσμο, έπεσε στη συνέχεια και ο Φερέρ ξεκίνησε με διπλό break στο 2ο σετ, ολοκληρώνοντας τελικά τη νίκη του μετά από 1 ώρα και 51 λεπτά αγώνα.

Το κεντρικό court των εγκαταστάσεων στο Buenos Aires Lawn Tennis Club, ήταν κατάμεστο και η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων υπέρ του Φερέρ.

Ο Ισπανός αγωνίζεται σε ένα από τα τελευταία τουρνουά της καριέρας του αφού έχει ανακοινώσει πως θα πει το οριστικό αντίο στο Mutua Madrid Open της πατρίδας του τον Μαΐο.

Το εισιτήριο για το 2ο γύρο του Argentina Open, εξασφάλισαν επίσης και οι Πάμπλο Κουέβας, Ζοάο Σούζα, Αλιάζ Μπέντενε, Γκουίντο Πέγια, Ζαούμ Μουνάρ και Λεονάρντο Μάγερ.

ARGENTINA OPEN DRAW | OOP (-5h)

The post Μια ζωή μαχητής – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα