Μεξικό: Έσβησε MP και πέρασε 8άδα η Παπαμιχαήλ

12:22 2/2/2023 - Πηγή: Tennis24

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ χρειάστηκε να κάνει την ανατροπή, αλλά και να σβήσει match-point απέναντι στη Λευκορωσίδα και Νο373 του κόσμου Γιάνα Κολοντίνσκα με 2-6, 6-3, 7-6(6) εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά της ITF των 40.000 δολαρίων, CDMX Open, που διεξάγεται στο Μεξικό.

Η Νο2 του ταμπλό αντιμετώπισε μια αντίπαλο με αρκετά δυνατό, αλλά και ασταθές service με τη Ρωσίδα να τελειώνει το παιχνίδι με 12 άσους, αλλά και 10 διπλά λάθη, ωστόσο η έμπειρη Παπαμιχαήλ με υπομονή

και ψυχραιμία ειδικά στο tie-break του 3ου set κατάφερε να φτάσει στη νίκη.

Με την Κολοντίνσκα να κυριαρχεί στο 1ο set και την Παπαμιχαήλ στο 2ο, οι δύο παίκτριες οδηγήθηκαν στο decider set εκεί που η Ελληνίδα τενίστρια είχε την ευκαιρία να το κλείσει παίρνοντας προβάδισμα με 5-3.

Η Παπαμιχαήλ δέχθηκε break τη στιγμή που σέρβιρε για τη νίκη (5-5), ενώ στο tie-break βρέθηκε να χάνει με 6/5 με τη Λευκορωσίδα να βρίσκεται έναν πόντο μακριά από την πρόκριση. Ωστόσο με τρεις σερί πόντους η Παπαμιχαήλ κατάφερε να κάνει το 8/6 και να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την 29χρονη Αμερικανίδα και Νο337 στον κόσμο, Εμίνα Μπέκτας.

Αντίθετα στα διπλά η Ελληνίδα τενίστρια έχοντας ως παρτενέρ την Ιταλίδα Μαρία Βιτόρια Βιβιάνι, ηττήθηκαν από τις Γιαπωνέζες Ρίνα και Γιουκίνα Σάιγκο με 6-2, 6-2 μένοντας εκτός συνέχειας.

W40 MEXICO CITY SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP

The post Μεξικό: Έσβησε MP και πέρασε 8άδα η Παπαμιχαήλ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα