Μεταμεσονύκτια πρόκριση για Ζβέρεφ (vid)

Σπουδαία νίκη με ανατροπή πέτυχε ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ στο τελευταίο παιχνίδι της 3ης ημέρας των αγώνων του Mutua Madrid Open που ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.

Ο 26χρονος Γερμανός, Νο16 της παγκόσμιας κατάταξης, χρειάστηκε να βάλει τα δυνατά του για να κερδίσει με 6-7(6), 7-5, 6-0 τον Ρομπέρτο Καρμπάγιες Μπαένα στο Manolo Santana και πήρε το εισιτήριο για τους “32” του Μαδριλένικου Masters όπου τον περίμενε ο Γάλλος qualifier, Ούγκο Γκρενιέ.

Finishing off with a bagel

2x champion and last year’s runner-up @AlexZverev returns

to Madrid with a 3-hour-24-minute win!#MMOpen pic.twitter.com/hkMDqyXh8W

Tennis TV (@TennisTV) April 28, 2023

Ο Καρμπάγιες Μπαένα προηγήθηκε 4-3, 30/0 στο 2ο σετ, όμως ο Ζβέρεφ κέρδισε τα 10 από τα 11 τελευταία games του ματς, ολοκληρώνοντας μια σπουδαία ανατροπή.

“Ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς για μένα, ειδικά από τη στιγμή που δυσκολευόμουν πολύ στα τρία σετ αυτή τη χρονιά. Νομίζω ότι ήταν ένα-δύο πόντοι που έκριναν το ματς και προφανώς είμαι χαρούμενος από την τελική έκβαση” είπε ο δύο φορές πρωταθλητής της διοργάνωσης (2018, 2021) αμέσως μετά.

Μάλιστα, ο Ζβέρεφ πήρε και ιατρικό τάιμ άουτ στο πρώτο σετ, δείχνοντας να έχει ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι.

“Απλά ανυπομονώ να επιστρέψω και να παίζω τέτοια παιχνίδια σε μεγάλα στάδια. Ειδικά εδώ που είναι το αγαπημένο μου γήπεδο τον κόσμο. Θα δούμε πως θα πάει” είπε ο Ζβέρεφ ο οποίος έχασε πολύ έδαφος όταν πέρυσι τραυματίστηκε πολύ σοβαρά κατά τη διάρκεια του ημιτελικού του Roland Garros κόντρα στον Ναδάλ, μένοντας εκτός για 6 μήνες.

MADRID OPEN MEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

The post Μεταμεσονύκτια πρόκριση για Ζβέρεφ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα