Μεταφέρθηκε για το 2021 το Davis Cup

Οι άνθρωποι του Davis Cup ανακοίνωσαν την αναβολή όλων των αγώνων του θεσμού, που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν φέτος…

Ραντεβού το 2021 με το Davis Cup.

Όπως έκαναν γνωστό οι ιθύνοντες της διοργάνωσης, τόσο οι τελικοί του τουρνουά, όσο και οι υπόλοιποι αγώνες χαμηλότερων κατηγοριών, θα γίνουν την επόμενη χρονιά.

Συνταγή… Ολυμπιακών Αγώνων

ακολούθησαν οι άνθρωποι του Davis Cup, που δεν θέλουν να επιβαρύνουν περαιτέρω το ήδη πιεστικό καλεντάρι της ΑΤΡ και αποφάσισαν να αποσύρουν τη διοργάνωση από το φετινό Tour.

Αυτό σημαίνει, πως ούτε η Εθνική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη της Λιθουανίας το τριήμερο 18-20 Σεπτεμβρίου, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η απόφαση της Kosmos Tennis και της ITF να αναβάλλει το τουρνουά, πάρθηκε μετά από τρεις μήνες εξέτασης όλων των επιλογών και συζητήσεων για τις προκλήσεις που έχουν εμφανιστεί από την πανδημία.

Οι 18 ομάδες που έχουν ήδη προκριθεί στους τελικούς αυτής της χρονιάς, θα αγωνιστούν στους τελικούς το 2021 με την κλήρωση να παραμένει ίδια. Ανυπομονούμε να διοργανώσουμε ένα εκπληκτικό τουρνουά το 2021, να μείνετε όλοι ασφαλείς”.

Key dates for the diary pic.twitter.com/eVhTRCQydr

Davis Cup (@DavisCup) June 26, 2020

The post Μεταφέρθηκε για το 2021 το Davis Cup appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα