Μεντβέντεφ: “Το Νο2 δεν μου πρόσθεσε πίεση” (vid)

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ, στη συνέντευξη τύπου που έδωσε την Τρίτη στο Μαϊάμι, τόνισε ότι δεν νιώθει περισσότερη πίεση πλέον, αν και βρίσκεται στο Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ.

Ο Ρώσος είναι το Νο1 του ταμπλό στο Miami Open και παράλληλα είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Ο ίδιος πάντως, δεν νιώθει περισσότερη πίεση από όση ένιωθε πριν μερικές εβδομάδες.

Αξίζει να σημειωθεί, πως προέρχεται από τον τίτλο που κατέκτησε στη Μασσαλία πριν λίγες ημέρες. Ήταν ο 10ος τίτλος της καριέρας του σε ΑΤΡ επίπεδο.

Όλοι, έχουν έρθει σε hard court events.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Εδώ και μια εβδομάδα βρίσκομαι στο Νο2 του κόσμου. Απολαμβάνω όσο μπορώ αυτές τις στιγμές.

Ενδεχομένως να σκέφτεται κάποιος, ότι ίσως νιώθω παραπάνω πίεση από ότι πριν, αλλά αυτό δεν συμβαίνει σε καμία περίπτωση. Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει με την περίπτωσή μου. Με την άνοδό μου στο Νο2, είναι σαν κάποιος να με ώθησε να τα πάω καλύτερα.

Θέλω να παίξω καλύτερα, θέλω να γίνω καλύτερος και να αποδείξω στον εαυτό μου ότι αξίζω να βρίσκομαι εκεί. Ελπίζω στο Μαϊάμι να παίξω καλό τένις.

Δεν σκέφτομαι τόσο πολύ τους ΑΤΡ πόντους, γιατί πάντα έλεγα ότι η κατάταξή σου, ανταποκρίνεται στα αποτελέσματα που φέρνεις σε βάθος χρόνου. Άρα, όσο καλύτερα πηγαίνεις σε Grand Slams και μεγάλα τουρνουά, τόσο ψηλότερα θα είσαι στην κατάταξη.

Δεν αισθάνομαι επιπλέον πίεση όντας στο Νο2. Νιώθω ακριβώς την ίδια πίεση με πριν. Νιώθω την πίεση του ‘πρέπει’ να κερδίζω ματς και θέλω να κερδίζω κάθε τουρνουά στο οποίο αγωνίζομαι”.

MIAMI OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Μεντβέντεφ: “Το Νο2 δεν μου πρόσθεσε πίεση” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα