Μεντβέντεφ: “Θέλω να παίξω στο Wimbledon”

18:11 5/3/2023 - Πηγή: Tennis24

Την επιθυμία του να αγωνιστεί στο φετινό Wimbledon, εξέφρασε ο Ντανίλ Μεντβέντεφ από το Ντουμπάι όπου βρίσκεται αυτή την εβδομάδα.

Ο Ρώσος είχε αποκλειστεί από τη διοργάνωση του 2022, μετά την απόφαση των Βρετανών να αποκλείσουν τους Ρώσους και Λευκορώσους τενίστες λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

Η απόφαση αυτή είχε διχάσει τον τενιστικό κόσμο, με αποτέλεσμα ATP και WTA να αποφασίσουν να μην συμπεριλάβουν

τους πόντους από το Championships.

“Θέλω να παίξω στο γρασίδι, θέλω να αγωνιστώ στο Wimbledon” είπε χαρακτηριστικά ο Μεντβέντεφ ο οποίος τη Δευτέρα θα ανέβει στο Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης, μετά την κατάκτηση του τίτλου στο Dubai Championships.

“Μου αρέσει το χορτάρι αν και είναι πολύ δύσκολη επιφάνεια. Είναι λίγο πιο δύσκολο από τα hard courts κι εκεί πιστεύω ότι φαίνεται η μεγάλη ποιότητα του Τζόκοβιτς που έχει κερδίσει τόσα πολλά τουρνουά στο γρασίδι. Αν πετύχεις κάποιον καλό σέρβερ, θα πρέπει να κερδίσεις τα tie breaks. Ο Νόβακ κατάφερε πολλές φορές να κερδίζει με 6-4, 6-4, 6-4 και πραγματικά δεν ξέρω πως το κάνει” πρόσθεσε ο Μεντβέντεφ.

“Δεν ξέρω τι απόφαση θα πάρουν φέτος. Θα περιμένω και ελπίζω να μπορέσω να παίξω στο Wimbledon αυτή τη χρονιά και να έχω κάποια καλά αποτελέσματα”.

Ο 27χρονος Ρώσος έχει πέντε συμμετοχές στο τρίτο Grand Slam της σεζόν στο γρασίδι, με καλύτερο αποτέλεσμα την πορεία του έως τους “16” του θεσμού στη διοργάνωση του 2021, όπου ηττήθηκε στον 4ο γύρο από τον Χούμπερτ Χουρκάτς.

The post Μεντβέντεφ: “Θέλω να παίξω στο Wimbledon” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα