“Μεντβέντεφ και Τσιτσιπάς, έχουν πληγωθεί από τους Big 3”

Ο Πάτρικ Μουράτογλου πιστεύει ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Ντανίλ Μεντβέντεφ έχουν πληγωθεί από τις ήττες που έχουν γνωρίσει κόντρα σε Φέντερερ, Ναδάλ και Τζόκοβιτς και πλέον θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τους Κάρλος Αλκαράθ και Χόλγκερ Ρουντ για τους μεγάλους τίτλους στο tour.

Μιλώντας σε βίντεο στο Instagram, ο διάσημος Γάλλος προπονητής, χαρακτήρισε άτυχους τους Τσιτσιπά και Μεντβέντεφ που έπεσαν στην εποχή των Big 3, με αποτέλεσμα ο Μεντβέντεφ να έχει

κατακτήσει έναν Grand Slam τίτλο (US Open 2021) ενώ ο Τσιτσιπάς είχε φτάσει ένα σετ μακριά από τον τίτλο στο Roland Garros 2021, όμως ο Τζόκοβιτς ανέτρεψε το 0-2 σετ και κατέκτησε τον δεύτερο τίτλο του στο Παρίσι.

“Είναι άτυχοι, η γενιά των Μεντβέντεφ, Τσιτσιπά κλπ γιατί χρειάστηκε να αντιμετωπίσουν τους ακόμη δυνατούς Ράφα, Νόβακ και έχουν υποστεί πολλές ήττες από αυτούς, κάτι που έχει πλήξει την αυτοπεποίθησή τους. Η πιο νεαρή γενιά όπως ο Αλκαράθ και Ρούν, δεν το έχουν ζήσει πολύ αυτό οπότε ακόμα πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν τα πάντα” είπε χαρακτηριστικά ο Μουράτογλου.

Ο σπουδαίος coach πιστεύει ότι η γενιά μετά τους Μεντβέντεφ, Τσιτσιπά όπως οι Αλκαράθ, Ρουν και Σίνερ θα δημιουργήσουν μια σπουδαία αντιζηλία και θα μάχονται για τα Grand Slam τουρνουά.

“Δεν πιστεύω ότι η γενιά των Τσιτσιπά, Μεντβέντεφ και όλοι της ηλικίας του θα διαγραφούν και ότι μόνο η γενιά των Αλκαράθ, Ρουν και Σίνερ θα κερδίζουν μεγάλα τουρνουά. Πιστεύω ότι θα υπάρχει μεγάλη μάχη ανάμεσα σε αυτές τις δύο γενιές στο μέλλον. Καμία γενιά δεν έχει κερδίσει περισσότερα από τους Big 3, Φέντερερ, Ναδάλ και Τζόκοβιτς. Καμία. Είναι οι τρεις καλύτεροι όλων των εποχών.

“Τώρα διανύουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα περίοδο γιατί δεν είναι τόσο κυρίαρχοι, δεν παίζουν σε τόσα πολλά τουρνουά και υπάρχει μια νέα γενιά από πίσω. Η μια γενιά είναι οι Μεντβέντεφ, Τσιτσιπάς, Ρούμπλεφ κλπ ενώ η δεύτερη είναι οι Ρουν, Αλκαράθ, Αλιασίμ, Σίνερ κλπ. Είναι δύο διαφορετικές γενιές που θα παίξουν μεταξύ τους για πολλά χρόνια, προσπαθώντας να κερδίσουν Grand Slam, κάτι που είναι συναρπαστικό και ενδιαφέρον. Θα δούμε ποια γενιά είναι καλύτερη…”

The post “Μεντβέντεφ και Τσιτσιπάς, έχουν πληγωθεί από τους Big 3” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα