Μεντβέντεφ: “Είναι ώρα να χτίσω ένα νέο σερί νικών”

Έναν από τους βασικούς του στόχους αποκάλυψε στην on-court συνέντευξη του μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα του στη Μασσαλία, ο Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Ο 25χρονος Ρώσος, ο οποίος θα ανέβει στο Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης την επόμενη εβδομάδα, είχε κερδίσει 20 διαδοχικούς αγώνες πριν χάσει από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν τον Φεβρουάριο.

Η ήττα αυτή από τον Σέρβο σταρ, επηρέασε αρνητικά τον υψηλόσωμο αθλητή, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα αποκλείστηκε μόλις στον 1ο γύρο του ABN AMRO

Tournament στο Ρότερνταμ, από τον Ντούσαν Λάγιοβιτς.

Παρ’όλα αυτά, την Πέμπτη επέστρεψε στις νίκες και έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση πνευματικά και σωματικά. Έπαιξε τένις υψηλού επιπέδου και επικράτησε με ευκολία του Ιγκόρ Γκερασίμοφ, στον 2ο γύρο του τουρνουά της Μασσαλίας.

“Είναι ώρα να χτίσω ένα νέο σερί νικών, να αποκτήσω μια νέα δυναμική. Ξέρω ότι μπορώ να παίξω καλά σε indoor τουρνουά”, δήλωσε ο Μεντβέντεφ στη on-court συνέντευξή του, μετά την νίκη που πέτυχε κόντρα στον Ιγκόρ Γκερασίμοφ.

“Νομίζω ότι ο Ίγκορ είναι πάντα καλός σε εσωτερικά σκληρά γήπεδα. Ωστόσο αυτό δεν ήταν και το καλύτερο του παιχνίδι”, πρόσθεσε ο Ρώσος.

“Έκανε κάποια λάθη, κυρίως στην αρχή του 1ου σετ, τα οποία εκμεταλλεύτηκα, όπως έπρεπε να κάνω. Πρέπει να επικεντρωθώ στον εαυτό μου. Νιώθω ότι έπαιξα καλά”, συμπλήρωσε.

OPEN 13 DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

Γιάννης Μαύρος

The post Μεντβέντεφ: “Είναι ώρα να χτίσω ένα νέο σερί νικών” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα