Με Βασιλιά η πρεμιέρα της Βασιλείας τη Δευτέρα

Ο Ρότζερ Φέντερερ θα ξεκινήσει την προσπάθεια κατάκτησης του Decima στο Swiss Indoor Basel της γενέτειράς του

Με τέσσερα παιχνίδια ανοίγει τη Δευτέρα, η αυλαία του ATP 500 τουρνουά στη Βασιλεία.

Ο Ρότζερ Φέντερερ, κάτοχος εννιά τίτλων στο indoor τουρνουά, θα αντιμετωπίσει στις 20:00GR-COSMOTE SPORT 6HD τον qualifier, Πίτερ Γκόζοφτσικ στην τρίτη μεταξύ τους αναμέτρηση στο tour, με τον 38χρονο Ελβετό να μετράει

δύο νίκες απέναντι στον 30χρονο άσο, Νο112 στον κόσμο.

Η συμμετοχή του Φέντερερ στο Swiss Indoor Basel, πάντα είναι ιδιαίτερη αφού το συγκεκριμένο τουρνουά αποτέλεσε ένα από τα ισχυρότερα κίνητρα για τον Ελβετό ώστε να ακολουθήσει πορεία τενίστα, υπηρετώντας αρχικά τη διοργάνωση από τη θέση του ball boy όπου μάζευε τις μπάλες στα ινδάλματα της εποχής.

Η λατρεία του Φέντερερ στα indoors, τον κάνει αισιόδοξο για ένα δυνατό finish στη φετινή σεζόν, αρχή γενομένης από το τουρνουά στην πατρίδα του.

“Νιώθω ότι έχω κάνει μια σταθερή σεζόν. Ξεκίνησε καλά για εμένα και ελπίζω να τελειώσει και καλά. Μου αρέσει να παίζω σε indoors. Ελπίζω η Βασιλεία να είναι αφορμή να επιστρέψω και στους τίτλους” είπε ο Φέντερερ στη συνέντευξη Τύπου την Κυριακή.

Το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, έχει ηττηθεί σε 8 αγώνες φέτος (47-8), με πέντε από τις οχτώ ήττες του να έχουν έρθει στο καθοριστικό σετ, τρεις εκ των οποίων σε προημιτελική φάση και δύο σε τελικούς.

Στο πρόγραμμα της ημέρας, υπάρχει και το διπλό του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Γουέσλι Κούλχοφ και αντιπάλους τους Αμερικανούς, Τέιλος Φριτζ και Ρέιλι Όπελκα (15:00GR).

Ο Στέφανος θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στα μονά την Τρίτη, αντιμετωπίζοντας τον Άλμπερτ Ράμος-Βινιόλας.

SWISS INDOORS BASEL DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Με Βασιλιά η πρεμιέρα της Βασιλείας τη Δευτέρα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα