Με Τζόκοβιτς και Ναδάλ η entry list της Ρώμης

Τα ονόματα των Νόβακ Τζόκοβιτς και Ράφα Ναδάλ βρίσκονται στη λίστα συμμετοχών του τουρνουά της Ρώμης, το οποίο θα αποτελέσει και την τελική πρόβα για το αποκορύφωμα της clay-season, το Roland Garros

ATP1000 Rome entry list pic.twitter.com/9NXWh8ZccY

— Michal Samulski

(@MichalSamulski) April 11, 2022

Η συμμετοχή του Σέρβου, ο οποίος την Τρίτη επιστρέφει στην ενεργό δράση αγωνιζόμενος στον 2ο γύρο του Μόντε Κάρλο απέναντι στον Ισπανό Αλεχάνδρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα, ακόμα δεν είναι ξεκάθαρη καθώς τα… μηνύματα που έρχονται από τους διοργανωτές το τελευταίο διάστημα είναι μπερδεμένα (για το αν ο ανεμβολίαστος Τζόκοβιτς θα μπορέσει να παίξει), ωστόσο όλα δείχνουν ότι τελικά θα αγωνιστεί κανονικά στο Foro Italico

Όσο για τον Ράφα Ναδάλ, κανείς δεν μπορεί να μιλήσει για το πότε ακριβώς θα επιστρέψει στα courts. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα υπερασπιστεί τον τίτλο του στη Βαρκελώνη, ενώ από την ομάδα του δεν υπάρχει καμία πληροφορία αν θα μπορέσει να βρεθεί στο 1000άρι της Μαδρίτης. 

Barcelona update:
OUT: Nadal, Struff

— Entry List Updates (@EntryLists) April 12, 2022

Όπως και να έχει το τουρνουά στη Ρώμη θα είναι γι’ αυτόν η τελευταία ευκαιρία για μια δυνατή και καλή προετοιμασία ενόψει Roland Garros σε διαφορετική περίπτωση αναμένεται να τον δούμε απευθείας στο Παρίσι. 

Θυμίζουμε ότι Ράφα Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς είχαν συναντηθεί στον περσινό τελικό στη Ρώμη με τον Ισπανό να επικρατεί με 7-5, 1-6, 6-3 κατακτώντας τον 10ο τίτλο του στη διοργάνωση.

Σίγουρα εκτός τουρνουά, όπως άλλωστε το ανακοίνωσε και ο ίδιος, θα μείνει ο Ματέο Μπερετίνι που ακόμα αναρρώνει από την επέμβαση στο χέρι του, ενώ αντίθετα αναμένεται να δούμε τόσο τον Σταν Βαβρίνκα, όσο και τον Ντόμινικ Τιμ.

Στη λίστα βρίσκεται και το όνομα του Ντανιίλ Μεντβέντεβ, κάτι που ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή καθώς ο Ρώσος συνεχίζει να αναρρώνει μετά από την επέμβαση για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα με την κήλη.

To τουρνουά στη Ρώμη θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 8-15 Μαΐου.

The post Με Τζόκοβιτς και Ναδάλ η entry list της Ρώμης appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τζόκοβιτς, Ναδάλ, Ρώμης,tzokovits, nadal, romis