Με το δεξί ο Τσόριτς στο Winston-Salem Open (vid)

Ο top seed του Winston-Salem Open, Μπόρνα Τσόριτς, κέρδισε δύσκολα τον Ρίνκι Χιτζικάτα και ξεκίνησε θετικά τις υποχρεώσεις του στο τελευταίο τουρνουά προετοιμασίας πριν το US Open.

Το Νο29 της παγκόσμιας κατάταξης, χρειάστηκε 2 ώρες για να ξεπεράσει το εμπόδιο του νεαρού Αυστραλού, επικρατώντας με 6-2, 7-6(2) του Νο111 στον κόσμο.

“Ο Ρίνκι έπαιξε πολύ καλά σήμερα. Στο 2ο σετ

σέρβιρε πολύ καλύτερα. Εγώ έκανα ένα πολύ καλό tie break” είπε ο Τσόριτς ο οποίος έσωσε τα 12 από τα 13 break points που αντιμετώπισε στο ματς.

Στη φάση των “16”, ο Κροάτης θα αντιμετωπίσει τον 25χρονο Αμερικανό, Νο94 στον κόσμο, Μάικλ Μο που αργότερα απέκλεισε με 6-3, 6-4 τον συμπατριώτη του, Μάρκος Γκιρόν.

Την πρόκριση για τον 3ο γύρο της ATP 250 διοργάνωσης, εξασφάλισε και ο Γίρι Λεχέτσκα με νίκη 2-6, 6-2, 6-3 επί του Μίτσελ Κρούγκερ. Ο 21χρονος Τσέχος, Νο35 στον κόσμο, θα αντιμετωπίσει τον Ντόμινικ Κέπφερ για μια θέση στην 8αδα του θεσμού.

Το Νο3 του ταμπλό, Σεμπάστιαν Κόρντα, κέρδισε 6-2, 6-3 τον Μπένζαμιν Μπονζί και θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Μάρτον Φούτσοβιτς.

WINSTON-SALEM OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

The post Με το δεξί ο Τσόριτς στο Winston-Salem Open (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα