Με το δεξί η Μπουσάρ στη Γουαδαλαχάρα (vids)

Στις “32” καλύτερες του WTA 1000 τουρνουά στη Γουαδαλαχάρα του Μεξικό, προκρίθηκε η Τζίνι Μπουσάρ μετά την απαιτητική νίκη στα δύο σετ επί της γηπεδούχου Ρενάτα Ζαραζούα.

Η 29χρονη Καναδέζα, πρώην Νο5 και νυν Νο248 της παγκόσμιας κατάταξης, αγωνίζεται με wild card στο Μεξικάνικο τουρνουά και επικράτησε 6-1, 7-6(4) της αντιπάλου της, στην πρεμιέρα της διοργάνωσης την Κυριακή.

Η Μπουσάρ

βρέθηκε να προηγείται με 6-1, 5-3 και παρά την αντίδραση της 25χρονης Μεξικανής, Νο181 στον κόσμο, κατάφερε να σφραγίσει τη νίκη της μετά από 1 ώρα και 30 λεπτά.

Στο 2ο γύρο του Guadalajara Open, η Καναδέζα θα αντιμετωπίσει το Νο7 του ταμπλό, Βερόνικα Κουντερμέτοβα

An ace to close it out @geniebouchard is into Round 2 in Guadalajara!#GDLOpenAKRON pic.twitter.com/b0ua73Ibj2

wta (@WTA) September 17, 2023

Από την πρεμιέρα της Κυριακής, προέκυψε και η αντίπαλος του Νο1 του ταμπλό, Ονς Ζαμπέρ η οποία θα αντιμετωπίσει την Αμερικανίδα, Αλίσα Παρκς μετά τη νίκη της 22χρονης επί της συμπατριώτισσάς της, Λαουρέν Ντέιβις με 6-3, 6-2.

Τη Δευτέρα θα μάθει την αντίπαλό της στο 2ο γύρο της διοργάνωσης, το Νο2 του ταμπλό Μαρία Σάκκαρη η οποία περιμένει τη νικήτρια του αγώνα Χάντερ-Σιμάνοβιτς.

Στο βραδινό πρόγραμμα της Κυριακής, Σλόαν Στίβενς, Τέιλορ Τάουνσεντ και Λέιλα Φερνάντες, εξασφάλισαν το εισιτήριο για το 2ο γύρο με νίκες κόντρα σε Λι, Τομλιάνοβιτς και Μουχαμάντ αντίστοιχα.

feeling at home @leylahfernandez secures the straight sets win over Muhammad and personally delivers a signed ball to a fan #GDLOpenAKRON pic.twitter.com/ayp65enPXk

wta (@WTA) September 18, 2023

GUADALAJARA OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-9h)

The post Με το δεξί η Μπουσάρ στη Γουαδαλαχάρα (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα