Με την ίδια συνταγή και στη συνέχεια – VIDEO

Ο τίτλος στη Βαρκελώνη, γεμίζει αυτοπεποίθηση τον Ντόμινικ Τιμ για τη συνέχεια της χωμάτινης περιόδου

Toν 9ο τίτλου του στο αγαπημένο του χώμα, πανηγύρισε ο Ντόμινικ Τιμ με την επιβλητική νίκη 6-4, 6-0 επί του Ντανίλ Μεντβέντεφ, στον τελικό του Barcelona Open την Κυριακή.

Ο 25χρονος Αυστριακός ξεκίνησε το ματς νωχελικά και το ολοκλήρωσε θριαμβευτικά, κατακτώντας συνολικά τον 13ο τίτλο της καριέρας του

και δεύτερο στη φετινή σεζόν μετά το Indian Wells Masters.

Στα ημιτελικά της διοργάνωσης, ο Τιμ κέρδισε 6-4, 6-4 τον 11 φορές πρωταθλητή στη Βαρκελώνη, Ράφαελ Ναδάλ και γενικά η παρουσία του αυτή την εβδομάδα στην Ισπανική μεγαλούπολη, τον γεμίζει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια στο χώμα.

“Είναι πολύ σημαντικός τίτλος για μένα, σε ένα παραδοσιακό τουρνουά. Σπουδαίοι τενίστες τον έχουν κερδίσει, όπως ο Ράφα και ο Μούστερ. Ένας τίτλος σαν κι αυτόν, σε γεμίζει αυτοπεποίθηση οπότε θα είμαι σε καλή διάθεση πηγαίνοντας στη Μαδρίτη. Στη Μαδρίτη θα ξεκινήσουμε όλοι απ’το μηδέν. Οι υπόλοιποι άνδρες είναι πολύ δυνατοί οπότε θα πρέπει να είμαι έτοιμος από τον πρώτο πόντο” είπε χαρακτηριστικά ο Τιμ.

Την σπουδαία απόδοση του αντιπάλου του, εξήρε και ο ηττημένος του τελικού, Ντανίλ Μεντβέντεφ, υπογραμμίζοντας: “Έβαλα τα δυνατά μου όμως ο Ντόμινικ ήταν πολύ δυνατός. Σε κάποια φάση, ακόμα κι έναν πόντο να έπαιρνα, ήταν πολύ μεγάλο επίτευγμα”

BARCELONA OPEN SINGLES DRAW

The post Με την ίδια συνταγή και στη συνέχεια – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα