Με Μεντβέντεφ, Τιμ και Τζόκοβιτς η Μαγιόρκα (draw)

Τον πρώτο του τίτλο στο γρασίδι, θα προσπαθήσει να κατακτήσει ο Ντανίλ Μεντβέντεφ την ερχόμενη εβδομάδα, στο τελευταίο τουρνουά προετοιμασίας πριν την έναρξη του Wimbledon Championships.

Ο Ρώσος επιστρέφει στη δράση μετά τον αποκλεισμό από τον Στέφανο Τσιτσιπά στα προημιτελικά του Roland Garros και μετά την κλήρωση του Mallorca Championships, περιμένει στο 2ο γύρο της χορτάρινης διοργάνωσης το νικητή της αναμέτρησης Λόιντ Χάρις και Κορεντίν Μουτέ.

Στα προημιτελικά ο Μεντβέντεφ διασταυρώνεται με τον Κάσπερ Ρουντ που θα ξεκινήσει κόντρα στον έμπειρο Ζιλ Σιμόν ενώ επίσης στο πάνω μέρος του ταμπλό είναι και οι 4-Καρένιο Μπούστα, 8-Ντούσαν Λάγιοβιτς.

Ο Ντόμινικ Τιμ καταλαμβάνει το Νο2 του ταμπλό στο Ισπανικό νησί και θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Μαναρινό-Στρουφ στη φάση των “16”, πριν το πιθανό ραντεβού με τον 6-Κάρεν Χατσάνοφ στα προημιτελικά.

Η έκπληξη ήρθε από τον Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος θα αγωνιστεί μόνο στο ταμπλό των διπλών, θέλοντας να πάρει κάποιους αγώνες πριν ριχτεί στη μάχη του Wimbledon.

Ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο που πρόσφατα πανηγύρισε τον 19ο Grand Slam τίτλο της καριέρας του, έχει συμπαίκτη τον Ισπανό Κάρλος Γκόμεζ-Χερέρα και στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσουν τους Τόμισλαν Μπρίκιτς και Νίκολα Κάτσιτς.

MALLORCA CHAMPIONSHIPS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Με Μεντβέντεφ, Τιμ και Τζόκοβιτς η Μαγιόρκα (draw) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα