Με κόπο και ιδρώτα η πρόκριση του Ρούμπλεφ (vids)

Ο Αντρέι Ρούμπλεφ γλίτωσε να πέσει θύμα σπουδαίας ανατροπής από τον φορμαρισμένο και φιναλίστ την προηγούμενη εβδομάδα στο Wintson Salem Open, Λάσλο Τζέρε (Νο64) και με πολύ απαιτητική νίκη στα πέντε sets, ξεκίνησε με το δεξί το φετινό US Open.

Ο Ρώσος, Νο9 του ταμπλό στη Νέα Υόρκη, χρειάστηκε τρεις ώρες και 44 λεπτά αγώνα για να φτάσει στην επικράτηση με 7-6(5), 6-3, 3-6, 4-6, 6-4 και στον 2ο γύρο της διοργάνωσης, θα αντιμετωπίσει τον

Νοτιοκορεάτη, Σουνγού Κβον (No81), ο οποίος με τη σειρά του, απέκλεισε στα τέσσερα sets, τον lucky loser, Φερνάντο Βερντάσκο.

Στους 45 winners σταμάτησε το κοντέρ του Ρούμπλεφ απέναντι στον Τζέρε. Ο 25χρονος, έβγαλε 13 άσους και με 7/13 break point ευκαιρίες, έκαμψε την αντίσταση του Σέρβου αντιπάλου του, ώστε να πετύχει μόλις τη 2η νίκη του στα τελευταία πέντε ματς του στο Tour.

Ο Τζέρε υπέπεσε σε 64(!) αβίαστα λάθη και έκανε λίγο πιο εύκολο το έργο του Ρούμπλεφ, όμως δεν παράτησε ούτε δευτερόλεπτο το ματς, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε νωρίς πίσω με break στο καθοριστικό 5ο set.

Ο Σέρβος, μετέτρεψε το 4-2 σε 4-4 και μάλιστα προηγήθηκε με 0-30 στο σερβίς του αντιπάλου του, όμως από εκεί και έπειτα, ο Ρούμπλεφ πέρασε μερικές πολύ μεγάλες μπάλες, για να κερδίσει οκτώ από τους επόμενους δέκα πόντους του αγώνα, παίρνοντας την πολύπαθη πρόκριση.

Andrey Rublev after he held from 0-30 at 4-4 in 5th.pic.twitter.com/wLxhoy4OS1

— Llama Says (@funnyzeitgist) August 30, 2022

Κάμερον Νόρι, Χόλγκερ Ρουν, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, Μάριν Τσίλιτς και Τζον Ίσνερ, ξεκίνησαν επίσης με νίκες τις υποχρεώσεις τους. Όλοι τους, πέρασαν στον 2ο γύρο του τουρνουά, χωρίς απώλεια set.

US OPEN MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S DRAW l OOP (-7h)

The post Με κόπο και ιδρώτα η πρόκριση του Ρούμπλεφ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα