Μάρεϊ: “Μου δίνει κίνητρο αυτό που έκανε ο Μέσι”

Ο Άντι Μάρεϊ παραδέχθηκε ότι η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Αργεντινή, αλλά και ο Λιονέλ Μέσι αποτέλεσαν έμπνευση για τον ίδιο για να συνεχίσει την καριέρα του. 

Μάλιστα ο Βρετανός αποθέωσε τον Αργεντινό σταρ και στα social media γράφοντας: “είναι καταπληκτικός σε αυτό που κάνει.”

“Ήμουν πραγματικά χαρούμενος γι’ αυτό που κατάφερε το να κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο κάτι που δεν είχε κατακτήσει ποτέ στην καριέρα του μέχρι σήμερα.”, είπε

ο Μάρεϊ λίγο πριν τη συμμετοχή του στο Battle of The Brite που διεξάγεται στο Αμπερντίν.

“Εξάλλου είναι στην ίδια ηλικία με μένα (35), έχει γεννηθεί την ίδια χρονιά με μένα. Το να βλέπεις αθλητές από τα μέσα μέχρι τα τέλη των 30 να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί και να αποδίδουν σε εξαιρετικό επίπεδο κάνοντας αυτό που αγαπούν είναι πραγματικά υπέροχο.”

“Όλα αυτό μου δίνει κίνητρο για να προσπαθώ να παίζω όσο καλύτερα μπορώ. Αν το σώμα μου είναι σε καλή κατάσταση και εξακολουθώ να είμαι σε θέση να έχω συνέχεια και συνέπεια σε αυτό που κάνω τότε θα συνεχίζω να παίζω.”

“Ωστόσο, δεν μπορώ να κοιτάξω τόσο μακριά τόσο λόγω ηλικίας, όσο και με τα προβλήματα τραυματισμών που είχα. Σίγουρα είμαι σε καλύτερη κατάσταση από τη στιγμή που επέστρεψα. Δούλεψα αρκετά σκληρά στο γυμναστήριο προσπαθώντας να ενισχύσω την αντοχή μου. Αυτό θα με βοηθήσει θωρώ την επόμενη σεζόν.”

The post Μάρεϊ: “Μου δίνει κίνητρο αυτό που έκανε ο Μέσι” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα