Μάρεϊ: “Είχα κακή αγωνιστική συμπεριφορά”

Μετά από ένα ακόμη μεγάλο παιχνίδι, ο κάτοχος του τίτλου στην Αμβέρσα το 2019, δεν κατάφερε να προχωρήσει όπως και πριν από 2 χρόνια, μένοντας εκτός προημιτελικών έπειτα από την ήττα του απέναντι στον Ντιέγκο Σβάρτσμαν.

Ο πρώην Νο1 του κόσμου, έκανε τη δική του αυτοκριτική τονίζοντας ότι το πνευματικό του παιχνίδι ήταν αρκετά “φτωχό” ενώ δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από τις αποφάσεις εντός κορτ, ειδικά στο 2ο set το οποίο κρίθηκε στο tie-break.

“Δεν πήρα καλές αποφάσεις στο 2ο set.

Πνευματικά ήμουν “φτωχός” και η αγωνιστική συμπεριφορά μου ήταν κακή.”, δήλωσε ο Σκωτσέζος.

“Είναι μερικά πράγματα που πρέπει να ελέγξεις και να διαχειριστείς μέσα στο γήπεδο. Αν αυτά δεν λειτουργήσουν σωστά κάνουν τη λήψη των αποφάσεων πιο δύσκολη.”

“Γενικά ο αθλητισμός είναι μια υπόθεση αποτελεσμάτων. Το να παίζεις καλά ή όχι δεν έχει σημασία αν χάνεις. Σημασία έχει να κερδίζεις.”

“Αυτό θέλω να κάνω στα τελευταία τουρνουά που παίζω. Είναι πολύ δυνατά και δεν υπάρχουν εγγυήσεις ότι θα έρθουν τα καλά αποτελέσματα, αλλά θέλω να κερδίζω όσο περισσότερους αγώνες μπορώ.”

Φυσικά η σεζόν δεν τελειώνει εδώ για τον Νο172 του κόσμου, ο οποίος θα αγωνιστεί στο τουρνουά της Βιέννης την ερχόμενη εβδομάδα, αλλά και σε αυτό της Στοκχόλμης τον Νοέμβριο. 

Υπάρχει και το τελευταίο 1000άρι της χρονιάς, στο Παρίσι, όπου εκεί αναμένεται να πάρει την απόφαση για το αν θα αγωνιστεί είτε με wild card, είτε μέσω προκριματικών. 

“Η απόφαση για τις wild card θα ληφθεί την ερχόμενη Δευτέρα. Αν δεν γίνει με αυτόν τον τρόπο μπορεί να πάρω μέρος μέσω των προκριματικών, θα δούμε”, είπε ο Μάρεϊ.

EUROPEAN OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

Θάνος Σταθόπουλος

The post Μάρεϊ: “Είχα κακή αγωνιστική συμπεριφορά” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα