Λούτι: “Ο Φέντερερ δεν είναι έτοιμος για το χώμα”

Ο επί χρόνια στενός συνεργάτης του Ρότζερ Φέντερερ, Σέβεριν Λούτι, αποκάλυψε πως ο Ελβετός ακόμη δεν έχει φτάσει στο peak της φόρμας του και δεν είναι απόλυτα έτοιμος για να αγωνιστεί στη χωμάτινη σεζόν.

Μπορεί ο 39χρονος “Βασιλιάς” να έχει προγραμματίσει την παρουσία του σε δυο clay events φέτος, όμως ο fitness coach του, δεν είναι και πολύ αισιόδοξος για την πορεία της χωμάτινης περιόδου.

Μιλώντας στην Ελβετική τηλεόραση, ο Λούτι

σχολίασε την πορεία του Ρότζερ μετά το τουρνουά της Ντόχα και δημιούργησε ερωτηματικά για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο 20 φορές κάτοχος Grand Slam.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Στα επίπεδα της φυσικής κατάστασης, ο Ρότζερ ακόμη δυσκολεύεται αρκετά. Είναι πίσω και αυτό θέλει να το αλλάξει. Είναι προτεραιότητά του να βελτιώσει την φυσική του κατάσταση.

Οι προπονήσεις που κάνει είναι όλες υψηλής έντασης, όμως δεν προπονείται όσο συχνά προπονούνταν. Αφήνει κενά στις ημέρες του.

Δεν λειτουργεί δηλαδή σαν να βρίσκεται σε κάποιο τουρνουά, που θα πρέπει να παίζει κάθε μέρα. Αυτό μου δείχνει πως δεν είναι απόλυτα έτοιμος για τα τουρνουά που ακολουθούν”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Λούτι: “Ο Φέντερερ δεν είναι έτοιμος για το χώμα” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα