Λος Κάμπος: Επική νίκη του Τόμπσον επί του Ζβέρεφ (vid)

Ο Τζόρνταν Τόμπσον είναι ο δεύτερος φιναλίστ του Mifel Tennis Open, μετά τη σπουδαία επικράτηση επί του Αλεξάντερ Ζβέρεφ στο δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης, στο κορυφαίο παιχνίδι μέχρι τώρα στο θεσμό.

Μετά από 3 ώρες και 42 λεπτά συναρπαστικής μάχης, ο 29χρονος Αυστραλός Νο40 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε 7-5, 4-6, 7-6(2) του Νο1 του ταμπλό και έκλεισε ραντεβού με τον Κάσπερ Ρουντ στον τελικό, μετά και τη νίκη του Νορβηγού νωρίτερα επί του υπερασπιστή του τίτλου, Στέφανου Τσιτσιπά.

Ο

Τόμπσον, Νο40 της παγκόσμιας κατάταξης, πίεσε αφόρητα προς το τέλος τον Γερμανό αντίπαλό του και παρ’ότι έχασε 5 match points την ώρα που ο Ζβέρεφ σέρβιρε στο 5-6 του καθοριστικού σετ, σφράγισε τη νίκη του λίγο αργότερα με το 7ο match point του στο ματς!

Έτσι, ο 29χρονος θα αγωνιστεί στον τρίτο τελικό της καριέρας του, με στόχο τον παρθενικό του τίτλο σε επίπεδο ATP, μετά τις δύο ήττες σε τελικό στο χορτάρινο τουρνουά του Χερτόγκενμπος (2019, 2023).

THOMPSON'S TIME @jordanthommmo2 outlasts top seed Zverev 7-5 4-6 7-6(2) after 3h40m & moves into the Los Cabos final!#LosCabosTennisOpen pic.twitter.com/y7MTp5DxF5

Tennis TV (@TennisTV) February 24, 2024

LOS CABOS SINGLES DRAW | DOUBLES | SCHEDULE (-9h)

The post Λος Κάμπος: Επική νίκη του Τόμπσον επί του Ζβέρεφ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα