Λος Κάμπος: Έκανε το νταμπλ ο Τόμπσον (vid)

Λίγες ώρες μετά από την κατάκτηση του 1ου ATP τίτλου καριέρας, ο Αυστραλός Τζόρνταν Τόμπσον μαζί με τον συμπατριώτη του Μαξ Πέρτσελ κατέκτησαν τον τίτλο και στο διπλό επικρατώντας στον τελικό του Λος Κάμπος των Γκονζάλο Εσκόμπαρ (Εκουαδόρ) και Αλεκσάντρ Νεντοβγιέσοφ (Καζακστάν) με 7-5, 7-6(2) μετά από μια ώρα και 40 λεπτά. 

What a night!

Congratulations Max Purcell & Jordan

Thompson. Amazing game#LosCabosTennisOpen #CelebratetheGame pic.twitter.com/BXu8zhwvWH

— Mifel Tennis Open by Telcel Oppo (@CaboTennisOpen) February 25, 2024

Κι αν στο μονό ο τίτλος στο Ακαπούλκο ήταν ο μόλις 1ος για τον Τόμπσον, μετά από τους δύο χαμένους και μάλιστα στο ίδιο τουρνουά (Rosmalen Championships) στην Ολλανδία το 2019 και το 2023, στο διπλο αυτός ήταν ο 5ος για τον Αυστραλό και μάλιστα ο 2ος συνεχόμενος μέσα σε λίγες ημέρες, μετά από εκείνον στο Dallas Open έχοντας και πάλι παρτενέρ τον Πέρτσελ. 

Οι δύο Αυστραλοί χρειάστηκαν ένα break στο 1ο set του τελικού στο 11ο game χάρη στο οποίο πήραν προβάδισμα με 6-5, αλλά και τις μπάλες στα χέρια τους για να κλείσουν το set με 7-5 κάνοντας το 1-0. 

Στο 2ο σκέλος του τελικού Τόμπσον και Πέρτσελ ξεκίνησαν με break και hold (2-0), με τους Εσκόμπαρ και Νεντοβγιέσοφ να απαντούν άμεσα (2-2). Το set οδηγήθηκε στο tie-break εκεί όπου οι Αυστραλοί μετέτρεψαν το 0/1 σε 6/1 για να σφραγίσουν τη νίκη και τον τίτλο αμέσως μετά με 7/2. 

LOS CABOS SINGLES DRAW | DOUBLES | SCHEDULE (-9h)

The post Λος Κάμπος: Έκανε το νταμπλ ο Τόμπσον (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα