Κύργιος: “Εμμένω στην άποψη μου για Ναδάλ-Τζόκοβιτς”

Ο Νικ Κύργιος έχει δεχτεί δριμεία κριτική για τα σχόλια που έχει κάνει για τους θρύλους του αθλήματος, Ραφαέλ Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς αλλά επιμένει πως η άποψη του δεν αλλάζει!

“Ωμός”, ιδιόρρυθμος αλλά σε κάθε περίπτωση ειλικρινής, ο Νικ Κύργιος δεν έχει διστάσει να μιλήσει στο παρελθόν αρνητικά τόσο για τον Ραφαέλ Ναδάλ όσο και για τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο 23χρονος Αυστραλός έχει μιλήσει με αρνητικό τρόπο τόσο για τον χαρακτήρα των δύο αυτών τενιστών όσο και για τις τακτικές που ακολουθούν μέσα στο παιχνίδι με συνέπεια να έχει δεχτεί δριμεία κριτική τόσο

από το κοινό όσο και από ανθρώπους του τένις.

Ο μόνος που έχει…ξεφύγει από τα “πυρά” του Νικ είναι ο Ρότζερ Φέντερερ για τον οποίο μιλά πάντα με πολύ καλά λόγια τονίζοντας διαρκώς ότι είναι ο καλύτερος όλων των εποχών.

Ο Κύργιος επέστρεψε με νέα δήλωση του πως ό,τι και αν λέει το κοινό ή οποιοσδήποτε άλλος, δεν αλλάζει την άποψη του για τους Ναδάλ-Τζόκοβιτς.

“Δεν με νοιάζει τι λένε άλλοι παίκτες, δεν με νοιάζει τι λέει το κοινό, η άποψη μου δεν αλλάζει για αυτούς. Στην πραγματικότητα, πολλοί παίκτες στα αποδυτήρια συμφωνούν μαζί μου. Δεν θα αναφέρω ονόματα αλλά σημασία έχει ότι θα μείνω πάντα ειλικρινής και πιστός στην άποψη μου” ανέφερε ο Νικ που αγωνίζεται αυτήν την εβδομάδα στο τουρνουά του Queen’s.

Κώστας Αϊτάκης

The post Κύργιος: “Εμμένω στην άποψη μου για Ναδάλ-Τζόκοβιτς” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα