Κύργιος: “Δεν μπορούσα να παίξω καλό τένις γιατί μου έλειπε το σεξ”

Ο γνωστός εκκεντρικός παίκτης Νικ Κύργιος προχώρησε σε άλλη μία “αποκαλυπτική” δήλωση για την καριέρα του και για την απόδοση του. Ο Ελληνοαυστραλός ισχυρίστηκε ότι θα μπορούσε να αποδώσει πολύ καλύτερα στο κορτ σε νεότερη ηλικία όταν δεν ήταν τόσο «σεξουαλικά απογοητευμένος».

Τη συγκεκριμένη κατάσταση, την χαρακτήρισε έναν από τους κύριους λόγους που συχνά δεν έδειχνε τις πραγματικές του δυνατότητες στον αγώνα και αυτό επειδή είχε το μυαλό του αλλού και όχι στο τένις.

Οι παίκτες του τένις είναι γνωστό πως περνούν τον περισσότερο χρόνο τους σε τουρνουά μακριά από την χώρα τους, οπότε είναι κατανοητό να τους λείπουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ο Κύργιος, ωστόσο, ήταν πολύ συγκεκριμένος όταν περιέγραψε τι ακριβώς ήταν αυτό που του έλειπε περισσότερο ταξιδεύοντας για την καριέρα του στο τένις.

“Στην πρώτη μου σχέση, μέναμε χωριστά πάνω από 6 μήνες”, εξήγησε σε συνέντευξή του.

“Όταν προσπαθείς να αποδώσεις στο υψηλότερο επίπεδο, αρχίζει να σου λείπει συναισθηματικά, σωματικά και μετατρέπεται σε σεξουαλική απογοήτευση και εκνευρισμό”

“Δεν έχει σημασία αν βρίσκεσαι σε δουλειά γραφείου – αν δεν βλέπεις το άλλο σου μισό, όλο αυτό επηρεάζει εσένα, τη δουλειά σου, τη διάθεσή σου, τα πάντα.”

Ο Κύργιος αποκάλυψε πως δεν επηρεαζόταν μόνο η ερωτική του ζωή από την καριέρα του, αλλά και οι οικογενειακές του σχέσεις.

“Η σχέση μου με την οικογένειά μου δεν ήταν καλή πριν από μερικά χρόνια γιατί ήμουν πάντα μακριά και δεν είχα τους δικούς μου γύρω μου” πρόσθεσε ο 26χρονος.

“Κέρδιζα, έχανα, περνούσα προβλήματα σχέσεων, αντιμετώπιζα άλλα προβλήματα και τους απωθούσα όλους γιατί ένιωθα ότι ο κόσμος είναι εναντίον μου. Απώθησα όλους όσους ήταν κοντά μου και ήρθα σε ρήξη με κόσμο και αυτό είναι κάτι που δεν θα ήθελα ποτέ ξανά.”

“Γι’ αυτό το τένις είναι τόσο δύσκολο, κατά τη γνώμη μου. Το πνευματικό κομμάτι είναι πάρα πολύ δύσκολο”

“Σωματικά, πρέπει να είσαι πάντα στην καλύτερη κατάσταση. Σε ποιο άλλο άθλημα πρέπει να παίζεις για τρεις και πλέον ώρες, πιθανώς επτά φορές σε δύο εβδομάδες; Δεν συμβαίνει πουθενά αυτό”

Δανάη Μασκαλέρη

The post Κύργιος: “Δεν μπορούσα να παίξω καλό τένις γιατί μου έλειπε το σεξ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Tennis24