Κοέγιο: “Χρειάζεται αυτοκριτική όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά”

Σε διαδικασία αυτοκριτικής, αλλά και ανασύνταξης ενόψει των τελευταίων τουρνουά της σεζόν μπαίνει ο Αρτούρο Κοέγιο. Ο Νο1 στον κόσμο Ισπανός ηττήθηκε μαζί με τον Αγκουστίν Τάπια από τους Χουάν Λεμπρόν και Αλεχάνδρο Γκαλάν στα ημιτελικά του Malmö Open.

Αυτή η ήττα από τους Νο3 Ισπανούς διατηρεί το δίδυμο του Ισπανού με τον Αργεντινό δίχως τίτλο στο World Padel Tour από το Malaga Open, στα τέλη Ιουλίου. Αν και οι δυο τους έχουν κατακτήσει ήδη τον τρομερό αριθμό των δέκα τροπαίων φέτος, η… αφλογιστία των τελευταίων μηνών

δημιουργεί -έστω και περιορισμένο- κίνδυνο απώλεια της Νο1 θέσης στο φινάλε της σεζόν.

“Οι Γκαλάν και Λεμπρόν πραγματοποίησαν ένα θαυμάσιο παιχνίδι. Ήταν πολύ καλύτεροι από εμάς σε όλη τη διάρκειά του και κυριάρχησαν στην αναμέτρηση. Πρέπει να κάνεις την αυτοκριτική σου όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά. Ωστόσο, το θετικό με την ομάδα μας είναι πως αμφότεροι παλεύουμε ενωμένοι από την αρχή μέχρι και το τέλος.

Στην τελική ευθεία της σεζόν πρέπει να δώσουμε την τελευταία ώθηση. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φαν που έχουν σταθεί δίπλα μας, τόσο στις καλές, όσο και στις όχι τόσο καλές στιγμές μας. Αυτό μας προσφέρει την ώθηση για να συνεχίσουμε”, ανέφερε ο Κοέγιο.

Υπενθυμίζεται πως για το WPT απομένει το Mexico Open (20-26 Νοεμβρίου) και το Barcelona Master Final (14-17 Δεκεμβρίου). Ο Κοέγιο με τον Τάπια πάντως, δύναται μαθηματικά να εξασφαλίσουν το Νο1 ως το τέλος του 2023 από το Μεξικό, αρκεί να φτάσουν ως τον τελικό του τουρνουά.

Τα highlights του Λεμπρόν/Γκαλάν – Κοέγιο/Τάπια στο Malmö Open:

The post Κοέγιο: “Χρειάζεται αυτοκριτική όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κοέγιο, “Χρειάζεται,koegio, “chreiazetai