Κληρώνει στη Μαδρίτη

Την Κυριακή του Πάσχα (02/05) κάνει πρεμιέρα το Mutua Madrid Open με τη συμμετοχή κορυφαίων ονομάτων του ATP Tour, πλην του υπερασπιστή του τίτλου και Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος αποφάσισε να μην ταξιδέψει στη Μαδρίτη.

Ράφαελ Ναδάλ, Ντανίλ Μεντβέντεφ, Ντόμινικ Τιμ και

Στέφανος Τσιτσιπάς, καταλαμβάνουν τις 4 κορυφαίες θέσεις του ταμπλό

Ο Μεντβέντεφ θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο χώμα για φέτος, έχοντας αγωνιστεί για τελευταία φορά στο Miami Open όπου έφτασε μέχρι τα προημιτελικά (Μπαουτίστα Αγκουτ).

Ναδάλ και Τσιτσιπάς είναι τα πιο hot ονόματα στο ξεκίνημα της χωμάτινης περιόδου, με τον 34χρονο Ισπανό να διεκδικεί τον 6ο τίτλο του στο Masters της Μαδρίτης, προερχόμενος από τον 12ο τίτλο του στη Βαρκελώνη.

Ο Έλληνας πρωταθλητής που κατέκτησε τον τίτλο στο πρώτο χωμάτινο Masters της χρονιάς στο Μόντε Κάρλο, βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και έχασε στις λεπτομέρειες από τον Ναδάλ στον τελικό της Βαρκελώνης.

Η κλήρωση του Mutua Madrid Open θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Παρασκευής (19:30GR) και πλην των τεσσάρων top seed θα αγωνιστούν επίσης οι Ζβέρεφ, Ρούμπλεφ, Σβάρτσμαν, Μπερετίνι, Μπαουτίστα Αγκουτ, Σαποβάλοφ, Μονφίς, Ντιμιτρόφ, Φονίνι, Ράονιτς, Βαβρίνκα, Αλιασίμ, Σίνερ, Αλκαράζ, Κατσάνοφ, Ρουντ, Καράτσεφ κ.α.

The post Κληρώνει στη Μαδρίτη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα