Κι άλλη πτήση με κρούσματα, σε καραντίνα η Σάκκαρη!

Μετά την πτήση με τους 24 τενίστες από το Λος Άντζελες, νέα πτήση αυτή τη φορά από το Αμπού Ντάμπι είχε επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού, με αποτέλεσμα όλοι οι αθλητές που επέβαιναν στο αεροπλάνο να είναι υποχρεωμένοι να περάσουν 14μερη αυστηρή καραντίνα, χωρίς να μπορούν να βγουν από το δωμάτιό τους!

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην πτήση επέβαινε και η Μαρία Σάκκαρη η οποία δέχεται μεγάλο πλήγμα, στην προετοιμασία της για το Australian Open

καθώς μέχρι τις 30 Ιανουρίου θα αναγκαστεί να μείνει κλεισμένη στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της, χωρίς τη δυνατότητα για προπόνηση!

“Ένα θετικό κρούσμα κορονοϊού βρέθηκε σε επιβάτη πτήσης από το Αμπού Ντάμπι στη Μελβούρνη. 64 άτομα ήταν στο αεροπλάνο, μεταξύ των οποίων 23 αθλητές τένις. Όλοι οι επιβαίνοντες είναι ήδη σε καραντίνα. Ο επιβάτης που διαγνώστηκε θετικός και δεν είναι αθλητής, είχε αρνητικό τεστ πριν την επιβίβασή του στο αεροπλάνο.

Οι 23 αθλητές που ταξίδεψαν μαζί του, δεν θα μπορούν να φύγουν από το ξενοδοχείο για τις επόμενες 14 ημέρες. Δεν θα μπορούν να προπονηθούν” ανέφερε η ανακοίνωση του Australian Open.

Σύνολο 47 τενίστες που πρόκειται να αγωνιστούν στο Australian Open, θα μείνουν σε αυστηρή καραντίνα και δεν θα μπορούν να προπονηθούν.

The post Κι άλλη πτήση με κρούσματα, σε καραντίνα η Σάκκαρη! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα